A co jak mi w ogrodzie trawa wyschnie to wspólnota nowa posieje ? Bo nie rozumiem co Ty mówisz . Nie masz prawa wejść na mój ogród tak samo jak ja na twój balkon .
Gość
Gość
2015-09-14 16:45:53
Cyt. Wczoraj upomniałam z okna trzech chłopców na rowerach :/ tak klnęli że aż uszy bolały :/ Bardzo dobrze że pani upomniała -rodzic jednego z chłopców- ale czy to jest temat na forum? PS. Dodam również że dziecko nie było same bez rodziców na dworze oraz że nie popieram i nie uczę go tego w domu Pozdrawiam
gość
Gość
2015-09-14 17:13:03
A dlaczego nie miałby to być temat na forum? Bo sprawa dotyczy m.in. Twojego dziecka?
gosc
Gość
2015-09-14 17:20:37
bawmy się i róbmy co chcemy, jutro zamaluje okna na czarno na klatce bo lubię i c...j
Gość
Gość
2015-09-14 17:59:44
Dlatego że to szukanie tematu na siłę....
Gość
Gość
2015-09-14 18:19:40
Ludzie na tym forum zapominają że mieszkają w bloku, a to dzieci przeszkadzają a to psy a to płot w ogrodzie że na balkonach inaczej niż u mnie ,interesują się nie swoimi sprawami jakby nie mieli swojego życia. Pełno tu ludzi którzy zadzieraja tak wysoko nosa a nie widzą słomy wystajacej im z butów.... Pełno jest też osób którzy piszą bzdury i sami sobie odpisuja tak żeby się pośmiać Żenada Dlatego rzadko tu zaglądam i tak pozostanie.
Gosc
Gość
2015-09-14 18:46:26
Ja nie rozumiem co ma wspólnego tzw." Swoje życie" z tematem płotu. Dlaczego uważasz, ze to ze ktoś chce mieszkać ładnie wiąże się z nudnym życiem. Można by powiedzieć ze jest na odwrót, ten kto ma ciekawe życie, wiele doświadcza, podróżuje i czyta - po prostu nie może przejść koło takiego wybryku jak ten płot obojętnie! W sumie ten co skupia sie na tym co włożyć do gara ma raczej gdzieś potrzeby wyższe, nieprawdaż?
Gość
Gość
2015-09-14 20:25:28
Polska rzeczywistość dokopac drugiemu. Na forum wielkie dyskusje a w cztery oczy boi się odezwać...
gosc
Gość
2015-09-14 20:57:43
...więc czytaj,podróżuj i nie zapomnij zajrzeć do magazynów z urządzaniem wnętrz i ogrodow zebys był bardziej na czasie..a nie ty powinieneś o tym wiedzieć.Przecieź jestes taki światowy... Wyjdź na swoj balkonik i rozkoszuj się widokiem... Ja tam wolę ten kawałek ogrodzenia niż płachty materiału na balkonach albo strzechę.
gosc
Gość
2015-09-15 14:59:53
co do rozkoszy to mam serdeczną prośbę do jednej pani z osiedla czy mogłaby tak japy nie drzeć podczas swojej rozkoszy, no chyba że to powód do dumy.
Benek
Gość
2015-09-15 15:55:23
A jaki adres? Bo z tego co wiem to w mniejszym bloku jest jedna agentura :)
gosc
Gość
2015-09-15 16:19:36
z wyższego lepiej słychać, nawet w małym ;)
Mieszkaniec
Gość
2015-09-18 09:06:18
Szanowni, czy ktoś wie, co by się musiało stać, żeby do naszego bloku doprowadzić innych operatorów niż tylko kosmicznie tragiczna Multimedia? Ponoć jeśli zbierze się dość osób, to poszczególni operatorzy mogą rozważyć doprowadzenie sygnału
Gosc
Gość
2015-09-18 18:59:00
Zgadza sie, trzeba podpowiedziec zarzadcy ze chcielibysmy miec alternatywe i niech zwroci sie np do upc.
Gosc
Gość
2015-09-18 19:51:47
Kupowaliście mieszkanie i w umówię jest napisane ze kanały z okablowaniem antenowym są własnością multimedia . Wiec multimedia napewno nie zgodzi się żeby wszedł inny operator . Ten temat był juz wałkowany dwa lata tem . Zreszta tu na osiedlu nie ma zwyczaju aby mieszkańcy mieli podobne zdanie na jakikolwiek temat .
Gosc
Gość
2015-09-18 19:52:52
Nic tu nie zdziałasz choć byś bardzo chciał
gosc
Gość
2015-09-19 09:04:08
dla tych bloków i ich mieszkańców multimedia to szczyt szczytów, o upc zapomnij
Gosc
Gość
2015-09-19 22:28:13
Multimedia nie była zainteresowana ciągnięciem kabla dla naszego osiedla. To było 3 lata temu. Może cos sie zmieniło i warto spróbować.
gosc
Gość
2015-09-20 07:49:25
No multimedia na pewno się nie zgodzi, a każdy inny operator musiałby poprowadzić swoje okablowanie
GOSC
Gość
2015-09-21 15:15:38
żeby zarabiać trzeba inwestować, no chyba że jest cichy układ nie wchodzimy sobie na rynek
gosc
Gość
2015-09-21 18:18:26
wszystko da radę, znajomi mieszkają na osiedlu, gdzie właśnie wchodzi upc i jeszcze jeden dostawca. kable musieli kłaść swoje, bo multi nie udostępni swoich.
gosc
Gość
2015-09-21 19:08:28
podpytaj jak to zorganizowali, upc jest o niebo lepsze
wynik romzowy z konsulatntem na czacie upc
Gość
2015-09-21 19:14:21
Aneta Witam! Czy mogę pomóc wybrać pakiet usług UPC?
Klient witam
proszę o informację w jaki sposób możemy zachęcić upc aby weszło na nasze osiedle
obsługuje nas inny operator który jest właścicielem kabli, wiele osób jest niezadowolonych i chce innego opertora
osiedle posiada 231 mieszkańców
Aneta Polecam kontakt z lokalnym biurem gdzie konsultant może sprawdzić plany infrastruktury sieci na adresie lub może wykonać kosztorys podłączenia usług na adresie http://www.upc.pl/ob?ta/biura-obslugi-klientow-UPC/
gosc
Gość
2015-09-21 19:17:07
więc pewnie warto dzwonić i pytać o dunska od nr 18-34
Anna
Gość
2015-09-22 09:20:33
No ja dziękuje za kable w listwach na klatkach i ten cały bałagan , za kilka zł. taniej. A w ogóle o czym ta rozmowa jeszcze nigdy żadna uchwała nie został przegłosowana od trzech lat przez mieszkańców i nigdy nie będzie. Puste słowa !
gosc
Gość
2015-09-22 13:26:27
szkoda że dopiero teraz zmieniło się prawo i już deweloperzy nie mogą narzucać tylko jednego dostawcy. co do głosowania to prawda, że i tak nigdy żadna uchwała nie będzie podjęta...od 2 lat płacimy za wysoki czynsz i nikt jakoś nie kwapi się do głosowania w celu jego obniżenia.
robak
Gość
2015-09-22 15:29:20
A istnieje możliwość powieszenia własnej anteny na balkonie?
gosc
Gość
2015-09-22 16:04:39
No ja dziękuje za kable w listwach na klatkach i ten cały bałagan , za kilka zł. taniej.
tu chodzi o jakość a nie o cenę, chyba nie rozumiesz wcześniejszych wypowiedzi.
gosc
Gość
2015-09-22 16:06:35
na naszym osiedlu możesz robić co chcesz, powiesić antenę, trzymać pralkę w hali garażowej, wybudować płot, domek, jakieś konstrukcje drewniane co kto potrzebuje
Gosc
Gość
Gosc
Gość
Gość
Gość
Wczoraj upomniałam z okna trzech chłopców na rowerach :/ tak klnęli że aż uszy bolały :/
Bardzo dobrze że pani upomniała -rodzic jednego z chłopców- ale czy to jest temat na forum?
PS. Dodam również że dziecko nie było same bez rodziców na dworze oraz że nie popieram i nie uczę go tego w domu
Pozdrawiam
gość
Gość
gosc
Gość
Gość
Gość
Gość
Gość
Pełno jest też osób którzy piszą bzdury i sami sobie odpisuja tak żeby się pośmiać Żenada
Dlatego rzadko tu zaglądam i tak pozostanie.
Gosc
Gość
Gość
Gość
gosc
Gość
Wyjdź na swoj balkonik i rozkoszuj się widokiem...
Ja tam wolę ten kawałek ogrodzenia niż płachty materiału na balkonach albo strzechę.
gosc
Gość
Benek
Gość
gosc
Gość
Mieszkaniec
Gość
Gosc
Gość
Gosc
Gość
Gosc
Gość
gosc
Gość
Gosc
Gość
gosc
Gość
GOSC
Gość
gosc
Gość
gosc
Gość
wynik romzowy z konsulatntem na czacie upc
Gość
Aneta
Witam! Czy mogę pomóc wybrać pakiet usług UPC?
Klient
witam
proszę o informację w jaki sposób możemy zachęcić upc aby weszło na nasze osiedle
obsługuje nas inny operator który jest właścicielem kabli, wiele osób jest niezadowolonych i chce innego opertora
osiedle posiada 231 mieszkańców
Aneta
Polecam kontakt z lokalnym biurem gdzie konsultant może sprawdzić plany infrastruktury sieci na adresie lub może wykonać kosztorys podłączenia usług na adresie http://www.upc.pl/ob?ta/biura-obslugi-klientow-UPC/
gosc
Gość
Anna
Gość
A w ogóle o czym ta rozmowa jeszcze nigdy żadna uchwała nie został przegłosowana od trzech lat przez mieszkańców i nigdy nie będzie. Puste słowa !
gosc
Gość
co do głosowania to prawda, że i tak nigdy żadna uchwała nie będzie podjęta...od 2 lat płacimy za wysoki czynsz i nikt jakoś nie kwapi się do głosowania w celu jego obniżenia.
robak
Gość
gosc
Gość
tu chodzi o jakość a nie o cenę, chyba nie rozumiesz wcześniejszych wypowiedzi.
gosc
Gość