no widzicie :) ile jest ciekawych tematów do dyskusji, ale chyba nie mieszkańcy powinni się martwić o takie sprawy... my powinniśmy tu mieszkać i cieszyć się pięknym zadbanym osiedlem.
Właściciel miejsca postojowego
Gość
2015-10-13 17:31:42
Będę sobie trzymał w garażu co będę chciał zapłaciłem za miejsce , płace co miesiąc czynsz i miżesz mi naskoczyć ! A jakoś postawiony garaż na miejscu przy klatce 26 nie przeszkadza tylko opony ? Co za ludzie . Wypchaj się tymi swoimi spostrzezeniami! A swoją drodą chyba kupiłeś tak mała kiszkę , ze ledwie auto się mieści i teraz żal dupę ściska !
sąsiad
Gość
2015-10-13 18:14:31
Może ,dacie sobie po razie .albo nie zróbcie sobie .........................................................................................................DOBRZE.
pisior
Gość
2015-10-13 18:29:22
było super
gosc
Gość
2015-10-14 06:58:47
nie kupowałem, dostałem za 1 zł i nie kiszkę tylko miejsce, w kiszce nie parkuje. Płacisz nie za trzymanie np. opon tylko trzymanie tego co jest dozwolone na trzymaniu miejsca postojowego. A opony większość ludzie trzyma w serwisie i naskakiwać Ci nie zamierzam ale szanuję Twoje preferencje którymi nie trzeba się tak chwalić.
gosc
Gość
2015-10-14 07:00:59
pytanie pierwsze - czy istnieje coś takiego jak regulamin hali garażowej? jeśli tak, to pewnie wszystko ładnie jest w nim opisane co można a czego nie. A jeśli nie ma regulaminu, to może warto go stworzyć? chociaż...w sumie chyba nie ma sensu i tak jest jedna wielka samowolka i nikt nie kontroluje tego, co się dzieje na osiedlu
gosc
Gość
2015-10-14 07:18:01
tutaj prawo własności jest pojmowane dosyć dowolnie i w sumie dosyć prosto płacę i wymagam. Tylko jeszcze trzeba wiedzieć co można wymagać w ramach zapłaconej kwoty
gosc
Gość
2015-10-15 11:53:07
Za mieszkanie tez zapłaciłeś, a basenu w nim zrobić nie możesz.
GOŚĆ
Gość
2015-10-15 15:34:08
Mogę a kto mi zabroni ?
gosc
Gość
2015-10-15 16:57:37
zrób to się dowiesz
pisior
Gość
2015-10-15 18:31:34
a ja mam basen w swoim m.
gosc
Gość
2015-10-16 05:17:53
a pielęgniarke masz która Ci go przynosi ?
pisior
Gość
2015-10-16 11:31:37
tak, to ta sama Pani co Ciebie odwiedza. Ja dmucham basen jak mam ochotę i się pluskam
gość
Gość
2015-10-16 12:02:49
głupi dzieciak... żeby to chociaż było zabawne, a jest tylko żenujące i gówniarskie...
pisior
Gość
2015-10-16 14:32:49
a ja się ubawiłem i uśmiałem
gość
Gość
2015-10-19 20:35:44
nie wiecie sąsiedzi czyj to piesek biega po osiedlu i ujada?
gosc
Gość
2015-10-20 07:10:11
no właśnie, taki mały piesek, sam biega, nie widać właściciela.
Lokator
Gość
2015-10-20 09:30:32
Z klatki 24 pani wychodzi na ogród pieska przenosi przez plotek i piesek robi co trzeba...
gość
Gość
2015-10-20 17:43:21
Ostatnio widziałem jak biegał york, tak to Pani z klatki 24 napewno. Piesek jest puszczany na osiedle jak na wybieg dla piesków
o jej co za tragedia
Gość
2015-10-20 18:31:21
to się w głowie nie mieści, kurcze nie będzie można jesc trawy bezpośrednie z trawnika. Nie wiem co teraz!!!!
Gosc
Gość
2015-10-20 18:42:00
Szkoda psiaka przede wszystkim,taki mały,bez opieki, coś mu się może stać, niepoważne to lekko
Oszukana
Gość
2015-10-28 15:01:26
Wracajac do poprzedniego wątku uważajnie na Eryka Kozłowskiego. To zwykły oszust. Wział pienidze na szafy cos poskrecał i porzucil i tak 3 tyg przekładał termin. Wszystko co zrobil jest do poprawy bo plyty są źle wyciete, oskubane itp. Jego kolega i tak polecaja sie wzajemnie to Rafał Jaworski (firma Meblex). Uwazajnie na nich!!!!
sąsiad
Gość
2015-10-28 16:42:35
Tak właśnie pracuje owy "stolarz". Proszę zapomnieć o straconych pieniądzach, bo ich nie odda.
gość
Gość
2015-11-04 13:52:21
Nie wiem skąd wytrzasnęliście tego całego p.Eryka - już kolejna osoba na tym forum pisze o nim... Stolarza najlepiej brać z polecenia :) U mnie polecony stolarz zrobił kuchnię i szafę na wymiar i jestem zadowolony. Jakby ktoś chciał mogę dać numer :)
Gość
Gość
2015-11-11 18:59:09
Witam, piszę w sprawie tego podłączenia UPC do osiedla - czy osoba, która o to pytała wcześniej, dowiedziała się czegoś konkretnego? Czy jest szansa założenia okablowania, ile by kosztowało itd? Pierwszy raz mam do czynienia z "Multimedia" i nie miałem pojęcia, że to tak słaby provider. Umowna prędkość jest tylko na papierze. Internet stabilny jak i w ogóle. Pozdrawiam.
gosc
Gość
2015-11-11 19:11:36
zapomnij tutaj większość ludzi chyba jest ze spółdzielni i ma przekonanie że nie jest nic wskórać i godzą się na ogólną bylejakość, zresztą dla wielu to i tak szczyt szczytów mieszkać na tym osiedlu Trzeba dzwonić do ich lokalnego biura i tam się dowiadywać a najlepiej poprosić zarządcę aby sprawdził temat. Sprawdzi puści w ruch uchwały i jak wszystko zawsze nie przejdzie :(
Gość
Gość
2015-11-12 13:02:28
Witam ponownie, dzwoniłem do zarządcy budynku w sprawie podłączenia UPC. Zostało do UPC wysłane zapytanie czy chcieli by nas podłączyć. Jeżeli zgodzą to będzie to poruszone na zebraniu w pierwszym kwartale 2016 - musi być nasza zgoda. Oczywiście podłączenie UPC wiąże się z pojawieniem na klatkach ichniejszych puszek, okablowania itd. Pozdrawiam.
Nowa
Gość
2015-11-12 13:25:14
Witam, Ściślej mówiąc została do UPC wysłana prośba o wycenę takowego podłączenia. Chętni to oni są ;) Reszta, tj. poddane pod głosowanie, przeróbki na klatkach - zgadza się. Ale wiadomo, że na takim zebraniu potrzebne jest quorum... Jednak myślę, że warto w obliczu tylu zainteresowanych. Pozdrawiam, Była Zadowolona Abonentka UPC i Obecnie Zmuszona Lokalizacją Abonentka Multimediów
Naiwny klient
Gość
2015-11-13 12:36:32
Jestem następnym, jak widzę, klientem Panów Eryka Kozłowskiego i Rafała...! Znalazłem "fachowców" na OLX, ale już ich tam nie ma! "Stolarz" Eryk Kozłowski, bo tak się nazywa rozpierniczył mi wszystko w chacie, wziął zaliczkę i już tylko ściemnia! OSTRZEGAM !!! Z dala od takich pseudo fachowców! Szkoda nerwów! Ludzie nie potrafią uszanować pracy i ciężko zarobionych pieniędzy innych! Zachęcam do kontaktu wszystkich poszkodowanych przez Pana Eryka K....
gosc
Gość
Właściciel miejsca postojowego
Gość
sąsiad
Gość
pisior
Gość
gosc
Gość
gosc
Gość
gosc
Gość
gosc
Gość
GOŚĆ
Gość
gosc
Gość
pisior
Gość
gosc
Gość
pisior
Gość
gość
Gość
pisior
Gość
gość
Gość
gosc
Gość
Lokator
Gość
gość
Gość
o jej co za tragedia
Gość
Gosc
Gość
Oszukana
Gość
sąsiad
Gość
gość
Gość
Stolarza najlepiej brać z polecenia :)
U mnie polecony stolarz zrobił kuchnię i szafę na wymiar i jestem zadowolony.
Jakby ktoś chciał mogę dać numer :)
Gość
Gość
piszę w sprawie tego podłączenia UPC do osiedla - czy osoba, która o to pytała wcześniej, dowiedziała się czegoś konkretnego? Czy jest szansa założenia okablowania, ile by kosztowało itd? Pierwszy raz mam do czynienia z "Multimedia" i nie miałem pojęcia, że to tak słaby provider. Umowna prędkość jest tylko na papierze. Internet stabilny jak i w ogóle.
Pozdrawiam.
gosc
Gość
Gość
Gość
dzwoniłem do zarządcy budynku w sprawie podłączenia UPC. Zostało do UPC wysłane zapytanie czy chcieli by nas podłączyć. Jeżeli zgodzą to będzie to poruszone na zebraniu w pierwszym kwartale 2016 - musi być nasza zgoda. Oczywiście podłączenie UPC wiąże się z pojawieniem na klatkach ichniejszych puszek, okablowania itd.
Pozdrawiam.
Nowa
Gość
Ściślej mówiąc została do UPC wysłana prośba o wycenę takowego podłączenia. Chętni to oni są ;)
Reszta, tj. poddane pod głosowanie, przeróbki na klatkach - zgadza się. Ale wiadomo, że na takim zebraniu potrzebne jest quorum...
Jednak myślę, że warto w obliczu tylu zainteresowanych.
Pozdrawiam,
Była Zadowolona Abonentka UPC i Obecnie Zmuszona Lokalizacją Abonentka Multimediów
Naiwny klient
Gość
gosc
Gość