Drodzy sąsiedzi, jak oceniacie czystość na klatce numer 30? Czy macie jakieś uwagi do pary sprzątającej? Zgłaszałam swoje uwagi do zarządcy i podobno nie otrzymują skarg, zgłoszeń. Bardzo proszę, jeśli ktoś ma uwagi o ich zgłaszanie do zarządcy.
Miłego wieczoru dla wszystkich
Ania (sąsiadka klatka 30)
Sąsiad
Gość
2022-09-22 20:46:14
Niestety sprzątanie parki jest beznadziejne. Brud, brud i jeszcze raz brud. Zarządca nie ma uwag. Po zgłoszeniu zrobił kontrolę inodpisal, że nie ma uwag. Podobno klatka jest myta 3 razy w tygodniu. Tylko nie wiem która, bo chyba nie u nas.
Justyna
Gość
2022-10-13 19:34:52
Mam do wynajęcia miejsce w hali garażowej 300 zł za miesiąc (wynajem na dłuższy czas). Zainteresowanych proszę o sms- oddzwonię 601191760
Marek
Gość
2022-10-23 08:56:14
Czy na osiedlu właczone jest już ogrzewanie?
Miejsce postojowe
Gość
2023-07-31 19:59:08
Do wynajęcia duże miejsce postojowe w pierwszej hali garażowej. Możliwość najmu na dzień, tydzień lub miesiąc. Zapraszam do kontaktu 507739729
Sąsiad
Gość
2023-08-28 13:27:58
Dzień Dobry, Ja również mam bardzo poważne uwagi jeżeli chodzi o poziom sprzątania na naszym osiedlu, jest naprawdę brudno. Zarządca twierdzi że wszystko jest w porządku a osoby które sprzątają Pan i Pani tylko snują się po osiedlu i czasem umyją tylko kawałek podłogi przed windą i to tyle. Podłogi, winda, okna wszystko brudne i niemyte, praca marzenie! :) O dziwo na osiedlu gdzie mieszka moja znajoma Wiśniowy Sad gdzie jest ten sam zarządca sprzątają dwie Ukrainki i jest porządek u nas naprawdę jest brudno. Więc to jest chyba rzeczywiście kwestia ludzi którzy sprzątają na 4 ogrodach, tylko że zarządcę nie obchodzą żadne uwagi mieszkańców którzy za to płacą.
Romano
Użytkownik
2023-09-08 09:46:31
Witam, proszę o kontakt osoby, które zostały oszukane przez stolarza pana Kozłowskiego. Wiem, że ten wątek był głośny na forum dawno temu, ale powraca, ponieważ zostałem oszukany. Dalej pobiera zaliczki i wykonuje tylko część usługi. Nie odbiera telefonów tylko pisze smsy, zwodzi i kłamie. Proszę o kontakt na maila: maciej.grab123@op.pl od osób, które zostały oszukane aby rozwiązać z nim problem. Pozdrawiam
Ania
Gość
Miłego wieczoru dla wszystkich
Ania (sąsiadka klatka 30)
Sąsiad
Gość
Justyna
Gość
Marek
Gość
Miejsce postojowe
Gość
Sąsiad
Gość
Ja również mam bardzo poważne uwagi jeżeli chodzi o poziom sprzątania na naszym osiedlu, jest naprawdę brudno. Zarządca twierdzi że wszystko jest w porządku a osoby które sprzątają Pan i Pani tylko snują się po osiedlu i czasem umyją tylko kawałek podłogi przed windą i to tyle. Podłogi, winda, okna wszystko brudne i niemyte, praca marzenie! :)
O dziwo na osiedlu gdzie mieszka moja znajoma Wiśniowy Sad gdzie jest ten sam zarządca sprzątają dwie Ukrainki i jest porządek u nas naprawdę jest brudno. Więc to jest chyba rzeczywiście kwestia ludzi którzy sprzątają na 4 ogrodach, tylko że zarządcę nie obchodzą żadne uwagi mieszkańców którzy za to płacą.
Romano
Użytkownik