Forum opinii 4 Ogrody

• Ania
    Gość
    2022-09-19 20:10:03
    Drodzy sąsiedzi, jak oceniacie czystość na klatce numer 30? Czy macie jakieś uwagi do pary sprzątającej? Zgłaszałam swoje uwagi do zarządcy i podobno nie otrzymują skarg, zgłoszeń. Bardzo proszę, jeśli ktoś ma uwagi o ich zgłaszanie do zarządcy.

Miłego wieczoru dla wszystkich

Ania (sąsiadka klatka 30)

• Sąsiad
    Gość
    2022-09-22 20:46:14
    Niestety sprzątanie parki jest beznadziejne. Brud, brud i jeszcze raz brud. Zarządca nie ma uwag. Po zgłoszeniu zrobił kontrolę inodpisal, że nie ma uwag. Podobno klatka jest myta 3 razy w tygodniu. Tylko nie wiem która, bo chyba nie u nas.

• Justyna
    Gość
    2022-10-13 19:34:52
    Mam do wynajęcia miejsce w hali garażowej 300 zł za miesiąc (wynajem na dłuższy czas). Zainteresowanych proszę o sms- oddzwonię 601191760

• Marek
    Gość
    2022-10-23 08:56:14
    Czy na osiedlu właczone jest już ogrzewanie?

• Miejsce postojowe
    Gość
    2023-07-31 19:59:08
    Do wynajęcia duże miejsce postojowe w pierwszej hali garażowej. Możliwość najmu na dzień, tydzień lub miesiąc. Zapraszam do kontaktu 507739729

• Sąsiad
    Gość
    2023-08-28 13:27:58
    Dzień Dobry,
    Ja również mam bardzo poważne uwagi jeżeli chodzi o poziom sprzątania na naszym osiedlu, jest naprawdę brudno. Zarządca twierdzi że wszystko jest w porządku a osoby które sprzątają Pan i Pani tylko snują się po osiedlu i czasem umyją tylko kawałek podłogi przed windą i to tyle. Podłogi, winda, okna wszystko brudne i niemyte, praca marzenie! :)
    O dziwo na osiedlu gdzie mieszka moja znajoma Wiśniowy Sad gdzie jest ten sam zarządca sprzątają dwie Ukrainki i jest porządek u nas naprawdę jest brudno. Więc to jest chyba rzeczywiście kwestia ludzi którzy sprzątają na 4 ogrodach, tylko że zarządcę nie obchodzą żadne uwagi mieszkańców którzy za to płacą.

• Romano
    Użytkownik
    2023-09-08 09:46:31
    Witam, proszę o kontakt osoby, które zostały oszukane przez stolarza pana Kozłowskiego. Wiem, że ten wątek był głośny na forum dawno temu, ale powraca, ponieważ zostałem oszukany. Dalej pobiera zaliczki i wykonuje tylko część usługi. Nie odbiera telefonów tylko pisze smsy, zwodzi i kłamie. Proszę o kontakt na maila: maciej.grab123@op.pl od osób, które zostały oszukane aby rozwiązać z nim problem. Pozdrawiam

Odpowiedz

Komentujesz jako gość.