Forum opinii Osiedle Portowa

• 200
    Gość
    2013-03-15 20:56:51
    UDAŁO SIĘ!!!
    Gratuluję sobie :)
    Dziękuję i Wam za wspólne 200 stron narzekań i goryczy...
    oby kolejne 200 było w lepszej atmosferze

200 stron 200 stron niech żyje żyje nam, niech żyje nam!! :)
    :P

• do 200
    Gość
    2013-03-15 21:06:18
    wszyscy zdrowi w domu ???

• 200
    Gość
    2013-03-15 21:17:14
    A dziękuję, owszem,a u Ciebie?

• asd do emilio
    Gość
    2013-03-15 22:01:46
    chlopie boli cie to ze jestem z Warszawy ? ( wydaje mi sie ze masz kompleks tego ze sie tu wprowadziles z jakiegos wypizdowa i mieszkasz pośród Warszawiaków )
    boli Cie ze niektorzy to Warszawiacy ? Dla mnie "wiesniak" dotyczy rowniez WARSZAWIAKA i kazdego innego kto sie tak zachowuje - prostackie zachowanie nie szanujace nikogo dookola siebie.

• Rafał
    Gość
    2013-03-15 22:08:17
    DO WSZYSTKICH - TO FORUM POWINNO SIĘ ZAMKNĄĆ.......
    JAK SIĘ TO CZYTA TO RZYGAĆ SIĘ CHCE......
    LUDZIE "LEPSI I GORSI" ZASTANÓWCIE SIĘ CO WY ROBICIE????
    WIĘKSZOŚĆ Z WAS "SRA W SWOJE GNIAZDO"!!!!!!!
    WSZYSTKO WAM PRZESZKADZA ( SAMOCHODY, WIAZD DO GARAŻU, PALENIE, ETC. .........)!!!!!!!
    WIĘKSZOŚCI GRATULUJĘ POMYSŁÓW TYM BARDZIEJ, ŻE SĄ ANONIMOWI ( np. asd - KULTURALNY, LEPSZY WARSZAWIAK - ŚMIESZNY JESTEŚ :))
    CIEKAWY JESTEM CZY BĘDZIE WAM TAK MIŁO JEŻELI DO WAS PRZYJADĄ GOŚCIE I KTOŚ np. ZADZWONI PO STRAŻ I NA PAMIĄTKĘ PO WIZYCIE U WAS DOSTANIE MANDAT LUB KTOŚ IM PODRAPIE AUTO ALBO JESZCZE LEPIEJ PRZETNIE IM OPONY ........
    OCZYWIŚCIE NIKOMU TEGO NIE ŻYCZĘ I NIE MAM NIC PRZECIWKO ZOSTAWIANIA SAMOCHODU POD BLOKIEM O ILE KTOŚ MA DWA.
    RESZCIE ŻYCZLIWY, KTÓRZY NIE MAJĄ SAMOCHODY,A CO NIEKTÓRZY NAWET PRAWA JAZDY I MAJĄ W TYM TEMACIE NAJWIĘCEJ DO POWIEDZENIA ŻYCZĘ ABY DLA NICH BILETY ZTM KOSZTOWAŁY OD 1500 ZŁ W GÓRĘ

• asd
    Gość
    2013-03-15 22:46:30
    ale wywód ... napisalam ze jestem lepsza gdzies ?
    chamstwa juz wiecej nie zniose i szczerze mowiac twoj post dal mi tylko wiecej sily do dzialania. ciesze sie ze tylko tu wynajmuje mieszkanie ... nie wytrzymalabym z takimi ludzmi.

• do rafal
    Gość
    2013-03-15 23:36:46
    Zalosne wywody. .. a co am masz 2 i chcesz parkowac pod blokiem czy jestes leniwy i ciezko podejśc ns parking? Dla gości tez jest duuuzo miejsca na parkingu naziemnym!

• do do rafał
    Gość
    2013-03-16 00:06:02
    No to mnie pokaż palcem te miejsca dla gości bo chcę uwierzyć , że śnię......widziałeś gdzieś takie coś wydzielone przez dewelopera???

• ad
    Gość
    2013-03-16 01:05:51
    To idz na parking i zobacz ile jest wolnych @!! A pokaz ty ze pod blokiem jest miejsce parkingowe? !

• do ad
    Gość
    2013-03-16 08:51:27
    Wolne, nie zajęte itp. nie znaczy , że niczyje, do dowolnego zastosowania.
    Czy widziałaś gdzieś na parkingu miejsca parkingowe opisane w jakoś tak : DLA GOŚCI ??

• :P
    Gość
    2013-03-16 09:03:41
    #31 12 Mar 2013 17:36 Re: Wejście na słup niskiego napięcia
    W Enea też każda brygada ma służbową komórkę już od wielu lat. Rozmowy z dyspozytorem są nagrywane niezależnie od środka łączności (do tego służby BHP mają do nich dostęp online i niekiedy się czepiają bo nie mogą zrozumieć o co chodzi). Polecenia są pisane w specjalnym programie do poleceń i po zatwierdzeniu są dostępne na serwerze dla BHP i innych służb, już nikt nie musi się pytać kierownika gdzie jego ludzie pracują.
    Widzę kolego zbich że, tak naprawdę to nie wiesz na jakiej zasadzie obce brygady pracują w PPN na twoim terenie. Szkoda bo byłem ciekawy jak to zostało u was rozwiązane.
    Kolego masz uprawnienia PPN?
    Powrót do góry

stomat
    Poziom 22

Miasto: Chojnice

#32 12 Mar 2013 18:20 Re: Wejście na słup niskiego napięcia
    A w naszej ENEI nie mają służbowych

• :P
    Gość
    2013-03-16 09:05:41

Poziom 19

Miasto: Szczecin

#34 12 Mar 2013 19:07 Re: Wejście na słup niskiego napięcia
    stomat napisał:
    A w naszej ENEI nie mają służbowych komórek do dziś. Tylko kierownicy mają.

To widać że ja w lepszej Enei pracowałem.

Kolego zbich, to właśnie ja miałem nadzieję że mi powiesz jak to u was jest rozwiązane. Ja nie wiem jak to jest, u nas nigdy obca brygada się sama nie dopuszczała i z tego co wiem tak jest do dziś.
    Ty piszesz ze u was obce brygady pracują w PPN, więc jestem ciekawy czy same się dopuszczają czy nie?
    Powrót do góry

zbich70
    Poziom 22

Miasto: CBR

#35 12 Mar 2013 19:25 Re: Wejście na słup niskiego napięcia
    masonry napisał:
    Ty piszesz ze u was obce brygady pracują w PPN, więc jestem ciekawy czy same się dopuszczają czy nie?

Przykład - modernizacja sieci nn przez obcą firmę, wymiana linii AL na AsXSn wraz przyłączami, ewen

• ....
    Gość
    2013-03-16 09:07:22
    "...W 1920 r. przy dzisiejszej Farze ciechanowskiej, odkryto fundamenty kamiennej rotundy, pozostałości po kościele św. Wojciecha. Badał je wówczas Erazm Majewski, słynny wtedy archelog i pierwszy w II Rzeczypospolitej kierownik katedry archeologii. Była to kamienna budowla o średnicy 12 łokci (ok. 7 m) i brukowej posadzce. Jej ściany zachowane wówczas do wysokości 2 łokci (ok. 1,2 m) zbudowane były z głazów, umocnionych w szparach mniejszymi kamieniami i ubitą gliną liczyły półtora łokcia (tj. ok. 1 m) grubości. Odnaleziono w tam także dwie monety datujące. Jedna z nich to moneta Bolesława Chrobrego z napisem w otoku "Civitas Gnezdun". Druga, opatrzona napisem Zobeslaus została rozszyfrowana dopiero po latach. Najstarszy brat św. Wojciecha, Sobiesław, bił jako książę libicki monety opatrzone napisem Zobezlav." (Jerzy Gaczyński)

W Ciechanowie, jak i na całym Mazowszu Północnym istniała aż do XVII wieku bardzo żywa tradycja misji św. Wojciecha. Tzw. Rocznik Ciechanowski,

• gosc
    Gość
    2013-03-16 09:08:34
    Wysłany: Pią Mar 03, 2006 8:37 pm Temat postu: Rotunda św. Wojciecha
    "...W 1920 r. przy dzisiejszej Farze ciechanowskiej, odkryto fundamenty kamiennej rotundy, pozostałości po kościele św. Wojciecha. Badał je wówczas Erazm Majewski, słynny wtedy archelog i pierwszy w II Rzeczypospolitej kierownik katedry archeologii. Była to kamienna budowla o średnicy 12 łokci (ok. 7 m) i brukowej posadzce. Jej ściany zachowane wówczas do wysokości 2 łokci (ok. 1,2 m) zbudowane były z głazów, umocnionych w szparach mniejszymi kamieniami i ubitą gliną liczyły półtora łokcia (tj. ok. 1 m) grubości. Odnaleziono w tam także dwie monety datujące. Jedna z nich to moneta Bolesława Chrobrego z napisem w otoku "Civitas Gnezdun". Druga, opatrzona napisem Zobeslaus została rozszyfrowana dopiero po latach. Najstarszy brat św. Wojciecha, Sobiesław, bił jako książę libicki monety opatrzone napisem Zobezlav." (Jerzy Gaczyński

• asd
    Gość
    2013-03-16 09:10:32
    Zamarłam? Legalizacja pedofilii w Kanadzie?
    ...
    Alexis@2013-03-13, 14:07ZgłośOdpowiedz
    Odp.: Zamarłam? Legalizacja pedofilii w Kanadzie?
    http://www.sadistic.pl/nowa-orientacja-seksualna-na-zachodzie-vt181867.htm
    Alexis@2013-03-13, 14:07ZgłośOdpowiedz
    Spokojnie, do nas też to dojdzie. Póki co, jesteśmy na etapie legalizacji związków partnerskich ale jeśli na to pozwolimy to na tym się nie skończy. Macie teraz czarno na białym o co w tym wszystkim chodzi.
    Gość2013-03-13, 14:10ZgłośOdpowiedz

• niop
    Gość
    2013-03-16 09:11:42
    Po moim trupie!
    Alexis@2013-03-13, 14:33ZgłośOdpowiedz
    I po moim!
    Gość2013-03-13, 22:21ZgłośOdpowiedz
    Partnerskich, a nie homoseksualnych! Przecież tu chodzi o to, że jak ludzie żyją bez ślubu to mimo wszystko dla prawa to ma coś znaczyć (dziedziczenie, podział majątku, prawo do informacji o stanie zdrowia w szpitalu itd). Ludzie, nie mylcie pojęć!

• do asd
    Gość
    2013-03-16 11:26:02
    dobrze że Ty tylko tu wynajmujesz mieszkanie. za kogo Ty się uważasz????? i Ty się uważasz za warszawiaka a wynajmujesz mieszkanie!!!! nie masz swojego????? oj hańba :*

• niop
    Gość
    2013-03-16 11:33:15
    Co to za spam i to pod moim nickiem?

• haha
    Gość
    2013-03-16 11:57:59
    słońce wyszło i przygrzało puste berety !

• heh
    Gość
    2013-03-16 12:37:52
    Witaj Gościu,
    Aby mieć dostęp do całego forum i móc korzystać z jego zasobów, musisz się zarejestrować lub zalogować!
    Dziękujemy

• ..
    Gość
    2013-03-16 12:38:44
    Naprawa,tuning,rozrządy,diagnostyka,ukł.wydechowe, FMIC,TURBINY GTB przeróbka i strojenie, grupa VAG specjalizacja TDI
    SPRZEDAM: sprzedam TURBINY BRD do tuningu1.9TDI nie regenerowane GG 7577066

• ..
    Gość
    2013-03-16 12:40:20
    Witam! Przymierzam się do zakupu A4B6 1.9TDI AVF. Mam jedno na oku, ale zauważyłem, że ma ono naklejkę na szybie euro 4. Czy w każdej B6 1.9 TDI przy euro 4 był DPF, jak rozpoznać czy on jest oczywiście bez wchodzenia pod auto. Mam fotkę naklejki, ale nie ma tam kodu ani 0GG ani 7GG

• .....,
    Gość
    2013-03-16 12:43:03
    Jeśli masz jakiś ciekawy pomysł na konkurs, napisz nam o nim a z pewnością weźmiemy go pod uwagę :)

• aaaa
    Gość
    2013-03-16 13:57:47
    ja nie jestem zalogowana i mogę korzystać z forum

• asd
    Gość
    2013-03-16 14:30:20
    Witaj Gościu,
    Aby mieć dostęp do całego forum i móc korzystać z jego zasobów, musisz się zarejestrować lub zalogować!
    Dziękujemy

• niop
    Gość
    2013-03-16 19:39:10
    no i chyba forum padnie bo jakiś kret..n zaczął się bawić. trochę dystansu do siebie i innych big brother'ze.

• niop
    Gość
    2013-03-16 23:43:08
    Najpierw zestawienie wszystkich aut grupy VAG, oraz seryjne wyposażenie ich zestawów hamulcowych.

VW Golf R32 | Audi TT 3.2 Quattro

przód: 334mm x 32mm wentylowane 2-czesciowe tarcze, dwutłoczkowe zaciski
    tył: 256mm x 22mm wentylowane, 38mm Lucas singles

• asd
    Gość
    2013-03-16 23:45:41
    Wasze kiepskie ANALIZY, ku przestrodze
    W tym temacie zamieszczane będą KIEPSKIE ANALIZY, które zostaną przeniesione z tematu konkursowego.

Chcemy aby poziom merytoryczny konkursu stał na przynajmniej przyzwoitym poziomie, a zwycięzca nie był przypadkową osobą.

Pamiętaj, żę w przypadku przeniesienia analizy do działu "Wasze Kiepskie Analizy" użytkownik nie ma prawa podać nowego typu na ten sam dzień.

• niop
    Gość
    2013-03-16 23:46:58
    Analiza:Juz za niecale 20 minut rozpocznie sie ostatni dzisiaj mecz Premiership . Zmierza sie miedzy soba zespoly z 18 miejsca i 3 miejsca w tabeli PL. Jak widac oba zespoly walcza w tym sezonie o zupelnie inne cele , Birmingham o utrzymanie a Arsenal o mistrzostwo jak co roku . Obaj trenerzy podali juz sklady na ten mecz .
    Birmingham: Foster - Carr, Johnson, Dann, Ridgewell - Ferguson ,Larsson, Gardner, Bowyer, Beausejour - Jerome

Arsenal: Fabianski - Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy -Walcott, Wilshere, Song, Nasri - Fabregas - Van Persie

Birmingham City to zespol ktory traci najmniej bramek w lidze na wlasnym sezonie , ale i takze bardzo malo strzela , mysle ze dzisiaj po zwyciestwach faworytow , Arsenal takze bedzie chcial nie stracic punktow do liderujacych manchesterow , mysle ze arsenal moze dzis wygrac min 2 bramkami , birmingham malo strzela a Arsenal po remisie z Wigan bedzie chcial dzisiaj strzelic jak najwiecej.

• asd
    Gość
    2013-03-16 23:47:52
    Dyscyplina: Piłka Nożna Anglia--------------> Piłka okrągła 11na11 kopią ją próbując trafić do takiego prostokata
    Spotkanie: Birmingham-Arsenal ---------> dwie drużyny obie po 11 osób jedna z Birmingham druga z Londynu (nie z Arsenalu)
    Typ: Arsenal - 1 goal ------------> ktoś przyszedł i powiedział że zabierają im gola dla tego już przed meczem jest tak jakby przegrywali mimo iż jest 0-0.A więc żeby wygrać ten zakład trzeba wygrać mecz dwoma bramkami.NP 2-0 , 3-1 12-10,19-17
    Kurs:2.60 ------------>ile za to dostanieszBuk: William Hill -------------->kto Ci zapłaci albo komu Ty zapłacisz

Odpowiedz

Komentujesz jako gość.