Według bramkarza reprezentacji Polski Artura Boruca, sytuacja biało-czerwonych po porażce z Ukrainą 1:3 nie jest krytyczna i nadal mają szansę na awans do piłkarskich mistrzostw świata. We wtorek Polacy podejmą San Marino.
...
Gość
2013-03-24 19:15:40
Logo dostawcy Boruc: nasza sytuacja nie jest krytyczna PAP | dodane (16:15) | 109 opinii AAA (fot. LUKASZ GROCHALA/CYFRASPORT / Newspix.pl) Według bramkarza reprezentacji Polski Artura Boruca, sytuacja biało-czerwonych po porażce z Ukrainą 1:3 nie jest krytyczna i nadal mają szansę na awans do piłkarskich mistrzostw świata. We wtorek Polacy podejmą San Marino.
Podopieczni Waldemara Fornalika wyraźnie zawiedli w piątkowym spotkaniu z Ukrainą.
- Nie uważam, że jesteśmy tak słabi, jak pokazał ten mecz. Według mnie jesteśmy dobrym zespołem, ale to jest piłka i na boisku dzieją się różne rzeczy. To spotkanie jednak trochę zweryfikowało nasze opinie. Potyczka z Ukrainą nie była dla nas przyjemna, ale to już za nami. 'Mleko już się rozlało' i staramy się już nie roztrząsać tego co się stało. Wolimy skupić się na wtorkowym meczu z San Marino. Nie ma sensu dalej się biczować, bo wiemy, że zawaliliśmy - powiedział Boruc.
...
Gość
2013-03-24 19:16:14
Doświadczony golkiper rozumie rozczarowanie kibiców, którzy w piątkowy, mroźny wieczór zapełnili trybuny na Stadionie Narodowym w Warszawie.
- W zasadzie to nie ma co dodawać, bo obraz naszej gry był mizerny. Mimo wszystko mam nadzieję, że kibice się od nas nie odwrócą i będą z nami na dobre i na złe. Myślę, że można znaleźć jakieś pozytywy w naszej reprezentacji - ocenił gracz angielskiego Southampton.
...
Gość
2013-03-24 19:16:34
- Sytuacja w jakiej się znaleźliśmy jest nie do pozazdroszczenia, ale nie jest też krytyczna. Nadal mamy szansę na awans do mundialu i to całkiem sporą. Jednak musimy zacząć wygrywać i oby mecz z San Marino był takim zalążkiem tego, co będzie dobrego w tej kadrze - podkreślił Boruc.
Bramkarz Southampton nie uważa, że efektowne zwycięstwo z najsłabszym rywalem w grupie H może rozmyć obecny stan i poziom polskiej reprezentacji.
- Naszemu zespołowi brakuje takiego zwycięstwa i radości po udanym meczu. Wiadomo, że nic tak nie buduje jak dobre rezultaty. Oby tak było po wtorkowym spotkaniu, bo minął już czas dramatów. Nasz zespół cały czas się zmienia. Reprezentacja ma to do siebie, że na przygotowanie jest mało czasu, ale to nie może być naszym wytłumaczeniem - powiedział Boruc.
...
Gość
2013-03-24 19:17:56
K.K. tutaj nikt nie zajmuje się poważnymi sprawami,.... banda nie powiem czego.
;(
Gość
2013-03-24 20:39:26
szczury wyszły z pod baraków Targfortu........ ale syf, już by wywalili te baraki, ale nie trzymają je już od niepamiętnych casów..okleją i dalej jazda....wstyd.
;( mlekowita
Gość
2013-03-24 20:48:52
"Właścicielka tego punktu nad mlekowitą nie dostała dotacji bo właściciele obiektu w którym wynajmuje pomieszczenie jest właścicielem sklepu mlekowita i tam sobie zrobił alkohol. Dlatego też jak targfort zaczął budować budynek biurowy to właścicle punktu przedszkolnego chce przenieść do naszego biurowca już pod pełnoprawne przeszkole z dotacją." właściciel biurowca gdzie mlekowita to nie ten sam właściciel co ma mlekowite. Mlekowita lepiej płaci i była pierwsza...
Gość
Gość
2013-03-25 06:30:55
Ja wiem że mlekowita to nie jest ten sam właściciel budynku. To tylko sieć sklepów tak jak biedronki żabki i itp. Chodziło mi tylko że właściciel sklepu pierwsze wynają lokal mlekowicie, a następnie właścicielowi punktu przedszkolnemu. Teraz to właśnie ten sam właściciel był ponoć pierwszy u prezesa by zarezerwować sobie lokal na pełnoprawne przedszkole. W wyniku czego sklepik w biurowcu o ile powstanie będzie bez alkoholu
do K.K.
Gość
2013-03-25 07:26:28
nie ma okolicznych kotków to będą i szczury i myszy!
do K.K.
Gość
2013-03-25 07:29:26
poza tym nie od dzisiaj wiadomo jak koty są pożyteczne, na ten pomysł wpadły władze muzeum w Moskwie i pałacu Kultury i Nauki-na etacie jest cała armia kotów-mają opiekę weterynarza, jedzenie, spanie, szczepienia a w zamian polują na szkodniki.
telewizja
Gość
2013-03-25 08:14:04
czy na naszym osiedlu jest naziemna telewizja cyfrowa?jestem kobietą wiec nie wiem dokładnie o co chodzi..
...
Gość
2013-03-25 11:08:22
Szczury są bo kontener na śmieci Targfortu stoi niezabezpieczony, śmieci się wszędzie walają, a to jest idealna pożywka dla gryzoni.
Karol
Gość
2013-03-25 11:40:23
właśnie co z ta telewizją? czy ktoś coś wie?
no nie
Gość
2013-03-25 14:48:31
ja pitolę dlaczego tu nie ma śmietników i nie przyjeżdża śmieciara???????ten kontener to jakas pomyłka!!!
;) - Monika
Gość
2013-03-25 15:25:53
a smietnik przy parkingu nie jest czynny?
ERYK
Gość
2013-03-25 15:41:13
W jaki sposób otrzymaliscie powiadomienie o opłaceniu czynszu???
Natalia
Gość
2013-03-25 21:59:12
Dobre pytanie. Mieszkanie odebrane w grudniu a nie dostałam żadnego zawioadmienia odnosnie wysokości czynszu? Developer wrzuca do skrzynek?
aaa
Gość
2013-03-25 22:10:04
Wysyła poczta.. musisz isc zapytac lub zadzwonić
Natalia
Gość
2013-03-25 22:12:08
A mam jakieś awizo wiec może to to, jeżeli wysyłają poleconym
aaa
Gość
2013-03-26 04:43:38
Zwykly list
do Natalia
Gość
2013-03-26 06:39:46
Jeśli masz jeszcze stary dowód tzn z innym miejscem zameldowania to tam w pierwszej kolejności są wysyłane listy z czynszem, a jeśli chcesz by były już tutaj wysyłane tzn wrzucane do skrzynki to zadzwoń do Pana Piotra Administratora i powiedz że chcesz by do skrzynki były wrzucane.
aaa
Gość
2013-03-26 09:14:19
Do skrzynki przy mysliborskiej tez wysylaja poczta ! Paranoja ale prawdziwe :)
Eryk
Gość
2013-03-26 10:36:02
mozna prosic o nr tel do pana Piotra?
gość
Gość
2013-03-26 10:47:52
606 431 800
gosc
Gość
2013-03-26 10:49:16
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam pytanie czy widzieliscie jak na parkingu naziemny juz odchodzi farba z nawierzchni . Klatki schodowe wolaja o pomste sa tak zniszczona ale to juz podobno wina mieszkancow poniewaz sami je zniszczyli ale jezeli juz sie prawie wszyscy wprowadzili to czy deweloper nie powinien ich wyremontowac ????
gość
Gość
2013-03-26 11:17:04
Klatek, nie pomalują. Wiem, że szanujący się developerzy robią tak, że po wykończeniach mieszkań i przeprowadzkach odnawiają klatki, ale u nas tak nie będzie. Ale parking muszą naprawić! Nawierzchnia popękana, wszystko się sypie, ta żółta farba z krawężników też odpryskuje. SYF!!!
;) - Monika
Gość
2013-03-26 12:06:03
pół roku nie minęło a wszystko się sypie jak nie wiem :((( tą żółtą farbą to już drugi raz malowali.. i znów jest porażka... a faktycznie na klatce nagle jakoś tak się na ścianach brudniej zrobiło:P
gosc
Gość
2013-03-26 12:52:20
w sprawie klatek to jest jakies nieporozumienie a parking to poprostu tragedia
Do wszystkich
Gość
2013-03-26 14:32:29
Z informacji uzyskanych od znajomego uzyskałem ciekawych informacji odnośnie zawiązania się wspólnoty. Z dniem podpisania 1 aktu notarialnego na osiedlu Portowa zawiązuję się wspólnota. Obecny zarządca powinien wg ustawy do dnia 31 marca zwołać zebranie mieszkańców na którym wybrany powinien zostać nowy zarząd, który odwołałby automatycznie obecnego zarządającego administratora. Jeśli obecny administrator do końca marca nie zwoła zebrania można osobiście napisać pismo do Zarządu-administratora o zwołaniu zebrania i poinformowania mieszkańców o owym zebraniu na którym dokoano by zmian odnośnie Administrowania osiedlem, dodatkowo oczekując szczegółowych podsumowań finansowych od obecnego administratora.
niop
Gość
...
Gość
...
Gość
Logo dostawcy Boruc: nasza sytuacja nie jest krytyczna
PAP | dodane (16:15) | 109 opinii
AAA
(fot. LUKASZ GROCHALA/CYFRASPORT / Newspix.pl)
Według bramkarza reprezentacji Polski Artura Boruca, sytuacja biało-czerwonych po porażce z Ukrainą 1:3 nie jest krytyczna i nadal mają szansę na awans do piłkarskich mistrzostw świata. We wtorek Polacy podejmą San Marino.
Podopieczni Waldemara Fornalika wyraźnie zawiedli w piątkowym spotkaniu z Ukrainą.
- Nie uważam, że jesteśmy tak słabi, jak pokazał ten mecz. Według mnie jesteśmy dobrym zespołem, ale to jest piłka i na boisku dzieją się różne rzeczy. To spotkanie jednak trochę zweryfikowało nasze opinie. Potyczka z Ukrainą nie była dla nas przyjemna, ale to już za nami. 'Mleko już się rozlało' i staramy się już nie roztrząsać tego co się stało. Wolimy skupić się na wtorkowym meczu z San Marino. Nie ma sensu dalej się biczować, bo wiemy, że zawaliliśmy - powiedział Boruc.
...
Gość
- W zasadzie to nie ma co dodawać, bo obraz naszej gry był mizerny. Mimo wszystko mam nadzieję, że kibice się od nas nie odwrócą i będą z nami na dobre i na złe. Myślę, że można znaleźć jakieś pozytywy w naszej reprezentacji - ocenił gracz angielskiego Southampton.
...
Gość
Bramkarz Southampton nie uważa, że efektowne zwycięstwo z najsłabszym rywalem w grupie H może rozmyć obecny stan i poziom polskiej reprezentacji.
- Naszemu zespołowi brakuje takiego zwycięstwa i radości po udanym meczu. Wiadomo, że nic tak nie buduje jak dobre rezultaty. Oby tak było po wtorkowym spotkaniu, bo minął już czas dramatów. Nasz zespół cały czas się zmienia. Reprezentacja ma to do siebie, że na przygotowanie jest mało czasu, ale to nie może być naszym wytłumaczeniem - powiedział Boruc.
...
Gość
;(
Gość
;( mlekowita
Gość
właściciel biurowca gdzie mlekowita to nie ten sam właściciel co ma mlekowite. Mlekowita lepiej płaci i była pierwsza...
Gość
Gość
do K.K.
Gość
do K.K.
Gość
telewizja
Gość
...
Gość
Karol
Gość
no nie
Gość
;) - Monika
Gość
ERYK
Gość
Natalia
Gość
aaa
Gość
Natalia
Gość
aaa
Gość
do Natalia
Gość
aaa
Gość
Eryk
Gość
gość
Gość
gosc
Gość
gość
Gość
Ale parking muszą naprawić! Nawierzchnia popękana, wszystko się sypie, ta żółta farba z krawężników też odpryskuje. SYF!!!
;) - Monika
Gość
tą żółtą farbą to już drugi raz malowali.. i znów jest porażka...
a faktycznie na klatce nagle jakoś tak się na ścianach brudniej zrobiło:P
gosc
Gość
Do wszystkich
Gość