No to masz garaż czy parking? bo jeśli budujesz dom to na zajebisty pomysł wpadles żeby sobie na podwórku parking budować.
Do oko
Gość
2016-03-08 19:57:29
Po co będziesz się pytał o coś administracji skoro się niby wyprowadzasz? Ty naprawdę jesteś OKO tylko że KAKAOWE
Neutralny Sasiad
Gość
2016-03-08 23:33:22
Żal wam oka jaki to pajac itd. Ale przyznać mu trzeba, wydymał was wszystkich. Podejrzewam na 99% kto jest okiem i jeżeli sie nie mylę, to kupił tutaj mieszkanie na czas budowy domu. Prawdopodobnie juz ja ukończył i bedzie popijał kawkę na tarasie, a wy będziecie dalej wypisywać farmazony na tym forum. Powinni to zlikwidować bo tylko wstyd przynosi naszemu osiedlu. Nie macie innych problemów? Jak tylko oko cos napisał ( nie zgadzam sie do końca ze wszystkimi jego teoriami) to jaka agresje w was wywoływał. Przez tydzien nikt czasami nie pisał, pojawił sie oko z kośćmi i pieski ruszyły do ataku. Gdzie wy teraz znajdziecie nowego Pana z kośćmi? Proponuje przenieść sie na panoramike 2. Z poważaniem
gość
Gość
2016-03-09 07:43:30
oko podszywa się pod różne nicki i sam sobie w tyłek wchodzi, prześmieszne! :D
sasiad
Gość
2016-03-09 09:29:19
Do pedrosa sąsiada.A ty pod kogo sie podszywasz prześmieszny? Od początku podszywasz się na tym forum jako Gość, tylko zapomnialeś dopisać trzy slowa DYMANY W SRAKE. Wstydzisz się przed żona. Spokojnie już te czasy minęły. Odważ się i powiedz żonie tak wprost, że jesteś PEDAŁEM :) Tylko nie mów, że GEJEM bo w Polsce obowiązuje tylko jedno określenie na takich jak ty Jeba.... PEDERASTA
do sąsiada (oko)
Gość
2016-03-09 12:20:16
buhahahaha ale żenada!!!!
@ "sasiad"
Gość
2016-03-09 12:32:22
może trochę kultury. Sądząc po tonie wypowiedzi to właśnie Ty masz problemy wiadomo z czym w nocy - dam Ci radę ponoć są na to tabletki. Albo nie masz z kim i ten sposób dajesz upust swoim emocjom.
oko sasiad gosc
Gość
2016-03-09 18:50:28
:)))............
Powiem wam tak
Gość
2016-03-10 07:24:07
nie mieszkam w Panoramice, ale czytajac to forum załamuje ręce i widze tu samych awanturników i debili.. wybaczcie, a w zasadzie.. myslcie co chcecie sami wyrabiacie takie opinie...
Al Bundy
Gość
2016-03-10 08:25:08
Takie fora to całkiem fajna sprawa, nie trzeba robić wywiadu na miejscu, wystarczy poczytać i człowiek będzie wiedział z kim będzie miał przyjemność mieszkać. Oczywiście o ile się zdecyduje na zakup.
podsiad
Gość
2016-03-10 09:48:27
swiete slowa, same debile tu mieszkaja
@ podsiad
Gość
2016-03-10 13:39:39
sam/a wypowiadaj się za siebie :) a tak na marginesie to poczytaj sobie forum sąsiadów - 4 ogrodów - tam to wesoło. Miłego dnia!
gość
Gość
2016-03-10 15:23:31
a co mnie obchodzi co się dzieje na 4 ogrodach? ważne co się dzieje na tym osiedlu.
sasid
Gość
2016-03-10 23:29:32
a czego chcieliscie od choloty ze wsi? jak najdalej od Panoramiki a swiety spokoj gwarantowany
do @sasid
Gość
2016-03-11 06:38:25
o ... miastowy się odezwał. Kłaniam się w pas o szlachcicu.
gość
Gość
2016-03-11 09:19:08
mamy spokój - oko przeniósł się na forum 4 ogrodów, teraz tam będzie siał ferment :D
mieszkaniec
Gość
2016-03-11 10:11:57
haha... nie wierzę :) czyli Oko po prostu się nudzi, ma za dużo czasu i trolluje na forach.
simon_a
Użytkownik
2016-03-11 10:25:23
bgfdfgdfgdgfdgdf
simon_a
Użytkownik
2016-03-11 10:31:02
Witaj, Czy jest ktoś na forum kto przymierza sie bądź zakupił mieszkanie w 2 ETAPIE Panoramiki? Chciałbym sie dowiedzieć czy mozna negocjowac z nimi cene, jeśli tak to jaki % ? A może jakies konstruktywne porady od mieszkańców poprzedniego etapu, na co zwrócić uwagę kupując mieszkanie? Ps. miejsce postojowe i komórke zamierzak kupić więc ten temat mozemy pominać :)
Z góry dziekuje za pomoc.
Ps. Przepraszam za poprzedni post, ale powstał zupełnie porzypadkowo.
prawieMieszkaniec
Gość
2016-03-11 10:58:34
Ja kupiłem. Nie wiem czy mozna negocjować. Kupiłem mieszkanie prawie na samym początku po najniższej oferowanej przez dewelopera kwocie. Dodatkowo zakupiłem miejsce postojowe. Kwoty moga pójść w dół na samym końcu inwestycji. Chodzi tu głównie o lokale od strony skarpy na najniższych kondygnacjach i te od strony planowanego kolejnego etapu.
Mieszkaniec Etap I
Gość
2016-03-11 11:32:23
cena w etapie I głównie uzależniona była od lokalizacji to jest: piętro, położenie. Ale tak kształtują się ceny u wszystkich deweloperów. Wpływ na cenę miał też sposób finansowania, a mianowicie harmonogram wpłat. Jak miałeś/aś tylko kilka wpłat to dało radę obniżyć cenę.
simon_a
Użytkownik
2016-03-11 11:38:53
Interesuje sie mieszkaniem od strony (głównej bramy wjazdowej) raczej na wyższych pietrach wiec cena pewnie nie bedzie do duzej negocjacji.. Ponoć ponad połowa mieszkań jest juz sprzedana wiec ruch jest, a im blizej wiosny to ludzi pewnie bedzie coraz wiecej.
simon_a
Użytkownik
2016-03-11 22:42:32
wyzywać sie większośc potrafi i bluźnić na sąsiadów, a jak trzeba pomoc to nie ma komu :)
amd
Gość
2016-03-12 22:13:16
Oko to forumowy trol, którego wszędzie pełno. Panoramika, Panoramika II. 4 Ogrody i kto wie gdzie jeszcze, przeprowadzający się do nowo wybudowanego domu z garażem, cóż..... zwykły palant.
Haha
Gość
2016-03-13 09:09:48
Co tam frajery? Widzę, ze tesknicie za okiem? Palanty, od początku mowilem, ze jesteście moimi pieskami:-) Nawet nie kontrolujecie frajery co piszecie. Niestety nie biorę udzialu na żadnym forum 4 ogrodów. I jak inni teraz mogą przeczytać, to niektórzy z was latają po wszystkich forach i szukają h...ja do dupy. Jedyne frajery co możecie do domniemywać... i nic wiecej. Dla wszystkich Pedrosowi z Panoramiki siedźcie w oknach to wam pomacham na dowodzenia przy przeprowadzce. A moze jeszcze jakaś kość znajdę dla moich piesków? Jestem z was zadowolony, iz agresywnie reagujecie Hihi
Oko
Gość
2016-03-13 09:17:29
Do simon. Witam, jestem najbardziej znienawidzonym prawie byłym mieszkańcem przez grupę buraków co zatruwają zycie normalnym sąsiadom. Moze Pan uzyskać rabat bez problemu w 2 etapie ja dostałem około 6 %. Ale jeżeli zakupi Pan cały pakiet z komórka i garażem bedzie Ok. Ostatnio komórkę dawali za darmo wiec tutaj moze Pan negocjować na pewniaka. Do tego rabat i efekt końcowy bedzie zadowalający. P.S. Za to, ze udzieliłem Panu informacji na pewno bede skrytykowany przez naszych SM z Panoramiki. :-) Pozdrawiam
do amd
Gość
2016-03-13 15:20:56
oko sklada sie teraz na nowe miejsca postojowe na 4 ogrodach:)
Nie wierzę :)
Gość
2016-03-14 08:45:04
Oko to ma fantazję - najpierw kupił mieszkanie w I etapie na przeczekanie, po to aby docelowo wybudować dom z garażem i (najlepsze) parkingiem :) teraz chwali się, że kupił mieszkanie z rabatem w II etapie. W międzyczasie Oko trolluje na forum 4 Ogrodów :) już się gość gubi gdzie i co pisze. A może czas wsadzić nos w książki na lekcji, a nie trollować na forach?
oko
Gość
2016-03-14 15:58:10
HIHI, ale was palanty męczy. Niestety taki los frajerów. Tutaj możecie się trochę dowartościować. Może dowiemy się na jakich forach jeszcze jesteście bo widać, że panoramika dla was za mało, hihi. Macie opanowane 4-ry ogrody i co jeszcze No cóż księżniczki czas ucieka i co wy będziecie robiły jak mnie nie bedzie już na forum. Może w dzień donoście do SM, a wieczorami na plonie laski ciągnąć. Przynajmniej wasze kobiety będą miały dodatkowe pieniądze na klamoty.Chociaż z tak parszywymi ryjami to na bilet nie zarobicie. Trzymajcie się męsko-żeńskie ryje
Do oko
Gość
Do oko
Gość
Neutralny Sasiad
Gość
Z poważaniem
gość
Gość
sasiad
Gość
Tylko nie mów, że GEJEM bo w Polsce obowiązuje tylko jedno określenie na takich jak ty
Jeba.... PEDERASTA
do sąsiada (oko)
Gość
@ "sasiad"
Gość
oko sasiad gosc
Gość
Powiem wam tak
Gość
Al Bundy
Gość
podsiad
Gość
@ podsiad
Gość
gość
Gość
sasid
Gość
do @sasid
Gość
gość
Gość
mieszkaniec
Gość
simon_a
Użytkownik
simon_a
Użytkownik
A może jakies konstruktywne porady od mieszkańców poprzedniego etapu, na co zwrócić uwagę kupując mieszkanie? Ps. miejsce postojowe i komórke zamierzak kupić więc ten temat mozemy pominać :)
Z góry dziekuje za pomoc.
Ps. Przepraszam za poprzedni post, ale powstał zupełnie porzypadkowo.
prawieMieszkaniec
Gość
Mieszkaniec Etap I
Gość
simon_a
Użytkownik
simon_a
Użytkownik
amd
Gość
Haha
Gość
Hihi
Oko
Gość
Moze Pan uzyskać rabat bez problemu w 2 etapie ja dostałem około 6 %. Ale jeżeli zakupi Pan cały pakiet z komórka i garażem bedzie Ok. Ostatnio komórkę dawali za darmo wiec tutaj moze Pan negocjować na pewniaka. Do tego rabat i efekt końcowy bedzie zadowalający.
P.S. Za to, ze udzieliłem Panu informacji na pewno bede skrytykowany przez naszych SM z Panoramiki. :-)
Pozdrawiam
do amd
Gość
Nie wierzę :)
Gość
oko
Gość
No cóż księżniczki czas ucieka i co wy będziecie robiły jak mnie nie bedzie już na forum. Może w dzień donoście do SM, a wieczorami na plonie laski ciągnąć. Przynajmniej wasze kobiety będą miały dodatkowe pieniądze na klamoty.Chociaż z tak parszywymi ryjami to na bilet nie zarobicie.
Trzymajcie się męsko-żeńskie ryje
Ej oko...
Gość