Jak ich nie będzie to dopiero będzie wolna amerykanka !!!
...
Gość
2014-06-25 21:21:45
I co z tego ze jest ochrona? Ten debil z scheer bau parkuje sobie przez całą kolejną noc na zakazie i nic mu nie robią.
muminek
Gość
2014-06-26 07:18:01
Gdyby w podziemiu był monitoring skończyłby się problem z kradzieżami. Zawsze można wtedy wyciągnąć nagranie i spojrzeć kto się włóczy po nocy między samochodami. A co do gościa z Scheer Bau to karne kutasy już są w drodze niedługo nie poznasz swojego samochodu.
bhp
Gość
2014-06-26 07:42:00
Ludzie naprawde nie rozumieją, że moze sie przez takiego idiote ze schweer bau wydarzyć tragedia. I że sprawa jest poważna.
wyobraźcie sobie, ze wybucha pożar w środku osiedla i straż pożarna nie może wjechać do środka. I co wtedy?
firefox
Gość
2014-06-26 07:53:20
Wystarczy po jednej kamerze na wejście..... i niech paniska zamykają za sobą drzwi.
gosc
Gość
2014-06-26 09:50:50
a co to, kamery nie można zakryć ścierą?
firefox
Gość
2014-06-26 09:58:21
Masz racje, lepiej nic nie robić/
goscc
Gość
2014-06-26 10:09:17
też jestem za kamerami, bo to ze ochrona się przejdzie raz na jakiś czas to nic nie da i są tego efekty, rozwalone drzwi do garazowiska i kradzieze
32
Gość
2014-06-26 20:13:19
Jestem za kamerami inaczej nie poradzimy sobie z tymi kradzieżami na tyle miejsc to na pewno nie będzie dużo. Jak to się już tak powtarza to nie mamy innego wyjścia.
Justyna
Gość
2014-06-26 20:14:43
Ja również jestem za , szkoda tylko,że ktoś musiał ucierpieć.
mieszkaniec
Gość
2014-06-27 09:15:01
Ludzie jesteście śmieszni na zebraniu nie było można uzyskać frekwencji do głosowanie nad uchwałami (ważnymi!!!) a wy tu chcecie kamery :))) i kto wam to przegłosuje. Ale się uśmiałem hehehehe. Najpierw zajmijcie się naprawdę ważnymi sprawami, które dotyczą osiedla np. zarządca nasz kochany.
my tu gadu gadu
Gość
2014-06-27 09:28:53
a debilka parkowała cała noc na kopercie pod klatką 34
ZKA - VW POLO
:D
gosc
Gość
2014-06-27 10:27:28
Moim zdaniem sprawa kamer jest ważniejsza od sprawy zarządcy. Poza tym, osobiście jestem przeciw jego odwołaniu.
do gadu gadu
Gość
2014-06-27 16:21:57
a co ci przeszkadza że tam parkuje ty nie masz problemu z zaparkowanie bo autobusy stoją w zajezdni pozdro imbecylu
gość
Gość
2014-06-27 16:54:27
a karne ku... naklej sobie na plecach jak już ci je przyślą
lokator
Gość
2014-06-27 20:51:51
a co masz do autobusów, wielka Pani co ma polówke hahaha
mieszkaniec klatki 34
Gość
2014-06-28 09:28:29
Ta właścicielka polo ZKA to wybitny burak, odzywki, zachowanie, jakby mogła to by w windzie zaparkowała, powiatowa szlachcianka...
tak tak
Gość
2014-06-28 10:03:42
No ludzie to nie mają wyobrażni ,ztym parkowaniem to przegiecie.Jeszcze raz tak zaparkuje to sie zdziwi
kl. 24
Gość
2014-06-28 11:19:30
Dzwoniłam do zarządcy bo oczywiście oprócz narzekania tutaj nikt za przeproszeniem dupy z was nie ruszy żeby zadzwonić albo napisać i zapytać u źródła (na które tak narzekacie) i tak, żeby oświecić wszystkich którzy z telefonu korzystać nie umieją: 1. Po włamaniach zarządca zebrał oferty i są zarówno na kamery jak i druga opcja na alarm w garażu ale jak ktoś wspomniał i tak tego nie przegłosujemy 2. Za poprzednie zalanie gównami nic nie zapłaciliśmy (o czym była mowa na zebraniu) bo wszystko pokryła ubezpieczalnia teraz będzie tak samo a do tego do odpowiedzialności finansowej zostanie pociągnięta firma która montowała powiadamianie o alarmach bo sms-owy alarm nie zadziałał - co nie zmienia faktu, że jeśli nawyki się nie zmienią pewnie znów będę musiała przez innych mieszkańców rano brodzić w kupach...
Pozdrawiam i polecam zacząć używać mózgu A.
30
Gość
2014-06-28 13:26:40
Ruszyłam dupę i to wszystko już dawno wiem !!!
30
Gość
2014-06-28 13:27:27
Nie tylko Ty 24 dzwonisz do zarządcy , więc nie musisz tego pisać
mieszkaniec
Gość
2014-06-28 13:29:23
Jeśli chodzi o głosowanie to są inne zasady to jest prywatna sprawa współwłaścicieli hali , inni mieszkańcy którzy nie wykupili miejsca nie mają nic do naszych inwestycji.
Justyna
Gość
2014-06-28 13:30:49
Najwięcej martwią się Ci , którzy nie wykupili miejsc.
gość
Gość
2014-06-28 13:32:32
Rusz tym łbem , bo już słów mi brakuje nie macie żadnej wiedzy o wspólnocie.
do mieszkaniec klatki 34
Gość
2014-06-28 16:44:00
żal ci ty buraku niepasteryzowany mam ci się kłaniać w windzie
karkonosze
Gość
2014-06-28 17:07:15
Dla rozładowania tej "przemiłej" atmosfery https://www.youtube.com/watch?v=eumEuK1sD90
gosć
Gość
2014-06-28 19:41:28
Ta, jak to ujął sąsiad "powiatowa księżniczka" patrząc na jej wypowiedzi uważa, że jeśli ktoś jej zwraca uwagę na temat parkowania to jej zazdrości posiadania Polo... Ten tekst o poruszaniu się komunikacją miejską świadczy o jej zaściankowości oraz wrodzonym infantylizmie. Droga sąsiadko, nikt Ci nie zazdrości takiej fury. Parkujesz na zakazie zatrzymywania się co w razie akcji ratunkowej służb mundurowych mogłoby przyczynić się do czyjejś śmierci... A za to możesz być pociągnięta to odpowiedzialności karnej.
sąsiad
Gość
2014-06-28 20:53:55
Jak ktoś postawił auto raz to nie znaczy aby go mieszać z błotem. A wieśniak co tak pisze anonimowo jest mocny jak jego słoma w butach. Żal ci dupe ściska ? Czy ego nie pozwala? Mi to nie przeszkadza przejść mogłem i drogi nie nadrobiłem. Mam wiele innych problemów a to jest niczym. Chyba stara dewota co siedzi w domu przejmuje się takim detalem. Daj sobie więcej siana do butów a wzrośnie ci nie tylko ego.
gość
Gość
2014-06-28 21:05:54
Ciekawe kto tak pisze? Mądry tylko w gębie. Obrazić to ja mogę i nie tylko na forum. Wystartuj jesden z drugim a zamknę te buzie. Chyba ktoś myli osoby z pania z ZKA a kimś innym. Tak tak abyś ty sie nie zdziwił daleko nie mam. Mieszkaniec klatki 34 - w windzie to ja ciebie zaparkuje. Uwaga na słowa drogie panie i panowie.
do goscia
Gość
2014-06-29 09:25:11
Ty cwaniaku taki madry jestes,to dawaj.Zobaczymy jaki kozak jesteś.W windzie to mi możesz najwyżej dzide na wyjściowo opierdzielic
klatka
Gość
...
Gość
muminek
Gość
bhp
Gość
wyobraźcie sobie, ze wybucha pożar w środku osiedla i straż pożarna nie może wjechać do środka. I co wtedy?
firefox
Gość
gosc
Gość
firefox
Gość
goscc
Gość
bo to ze ochrona się przejdzie raz na jakiś czas to nic nie da i są tego efekty, rozwalone drzwi do garazowiska i kradzieze
32
Gość
Justyna
Gość
mieszkaniec
Gość
my tu gadu gadu
Gość
ZKA - VW POLO
:D
gosc
Gość
Poza tym, osobiście jestem przeciw jego odwołaniu.
do gadu gadu
Gość
ty nie masz problemu z zaparkowanie bo autobusy stoją w zajezdni
pozdro imbecylu
gość
Gość
naklej sobie na plecach jak już ci je przyślą
lokator
Gość
mieszkaniec klatki 34
Gość
tak tak
Gość
kl. 24
Gość
1. Po włamaniach zarządca zebrał oferty i są zarówno na kamery jak i druga opcja na alarm w garażu ale jak ktoś wspomniał i tak tego nie przegłosujemy
2. Za poprzednie zalanie gównami nic nie zapłaciliśmy (o czym była mowa na zebraniu) bo wszystko pokryła ubezpieczalnia teraz będzie tak samo a do tego do odpowiedzialności finansowej zostanie pociągnięta firma która montowała powiadamianie o alarmach bo sms-owy alarm nie zadziałał - co nie zmienia faktu, że jeśli nawyki się nie zmienią pewnie znów będę musiała przez innych mieszkańców rano brodzić w kupach...
Pozdrawiam i polecam zacząć używać mózgu
A.
30
Gość
30
Gość
mieszkaniec
Gość
Justyna
Gość
gość
Gość