Nowa szkoła nas nie dotyczy. Nowa rejonizacja szkół przypisuje nas do szkoły na Zakolu (nomen omen dużo lepszej).
gosc
Gość
2014-01-23 13:10:00
bo ta czesc Dunskiej to nie Warszewo tylko Arkońska Niemierzym ( jakoś tak)
prawie dobrze
Gość
2014-01-23 15:07:24
Arkońska NiemierzyN
gosc
Gość
2014-01-24 19:48:19
hej, czy ktoś z Was miał problemy z rejestracją konta na naszym forum? Dostałam info jakiś miesiąc temu, ze mam nieaktywne konto i admin. powiadomi mnie kiedy je uaktywni. Od tamtej pory cisza. Sprawdziłam spam - nic. Napisałam meila - nic. Echo. Miał tak ktos?
Chciałam założyć nawet nowe, ale mi wyskoczył komunikat ze mojego nick jest juz w użyciu, e-mail też. Trochę się wkurzam na to.
szkola na Dunskiej
Gość
2014-01-26 18:48:44
Faktycznie od wrzesnia 2014 Dunska przynalezy do Zakola. Szkoda, bo na Zakol tlumow dzieci nie ma, a na Dunskiej tak. Rodzice w ten sposob najdobitniej pokazuja, ktora szkola jest lepsza
nasze forum
Gość
2014-01-27 07:55:28
Nawiązując do naszego forum : może jakiegoś maila pominąłem proszę o jakieś info na maila to napiszę co trzeba zrobić.
do wyzej
Gość
2014-01-28 08:12:46
Taaaa, pokazuja, jasne. Tam gdzie wszystko nowe to leca jak muchy do miodu. Niewazne, ze nauczyciele sa duzo gorsi...
gosc
Gość
2014-01-28 09:41:45
muchy leca do czegos innego
Gość
Gość
2014-01-31 10:32:28
ja tez mam problemy z tym forum, ten admin w ogóle nieaktywny wystarczy zobaczyć kiedy był ostatni raz na tym forum
Jerry
Gość
2014-02-03 19:05:38
pozdrowienia dla Tomcia :-) Doszedłeś do siebie????
wścibski
Gość
2014-02-04 18:52:50
jak tam sąsiadka dzis szczytowała czy znowu darła gacie
Daytona
Gość
2014-02-06 12:11:17
Takie zapytanie mam ... czy nie przeszkadza wam to że ludzie z psami łażą po całym osiedlu i te pieski się załatwiają gdzie popadnie... a ogród kamienny to sobie wszyscy już chyba upodobali dla tolaletę dla swoich pupili.... jakieś tabliczki powinny być
ochrona
Gość
2014-02-06 15:24:30
a co na to ochrona?
Daytona
Gość
2014-02-06 16:10:42
a co ochrona może?... zgłaszane było do zarządcy i niby mają kupić tabliczki z zakazem... bo niedługo na tym osiedlu to będzie tak śmierdzieć że głowa będzie bolała...
ochrona
Gość
2014-02-06 19:12:45
no chyba od tego m.in jest? czy się mylę?
ochrona
Gość
2014-02-06 19:35:57
ochrona nie może zabronić mieszkańcom spacerowania z psem po osiedlu
dzieci
Gość
2014-02-06 19:38:43
ja np. nie mam dzieci i latem bardzo przeszkadzają mi krzyki dzieciaków , może też wygonimy dzieci z ogrodów bo hałasują i psocą !!!!! nie lubię dzieci !!! psa mam i będę chodził z nim na spacer po dziedzińcu !! nikt mi tego nie zabroni !!!!
popieram
Gość
2014-02-06 19:40:44
jak właściciele sprzątają po swoich psach to ja nie widzę problemu . Nie dajmy się zwariować . Jak kupisz sobie dom z ogrodem to nie wpuszczaj psów tutaj właściciele maja takie prawo, żeby spacerować z psem.
Daytona
Gość
2014-02-06 19:42:27
też mam psa... ale wychodzę z nim po za osiedle :) i nikomu nie zabraniam chodzić z psem bo z nimi trzeba wychodzić... ale po co sobie szkodzic samemu?
ochrona
Gość
2014-02-06 19:47:44
a co niby ochrona ma powiedzieć współwłaścicielowi ogrodu, że ma wyjść ze swoim psem , czy co?? bo nie rozumiem?? Może zabronicie trzymać psa w domu bo sąsiad ma alergię na sierść. Źle myślisz, ochrona jest od tego, żeby ochraniać nas przed ludźmi z zewnątrz , nie będzie rozwiązywała sporów między mieszkańcami .
kto nie lubi psa
Gość
2014-02-06 19:49:04
kto nie lubi zwierząt niech kupi sobie domek na Prerii.
Dzień świra
Gość
2014-02-06 20:31:41
- No co pani? - Z czym? - No co mi pani sra, tu mi pod moim oknem? - To przecież tylko pies, tylko. - To co że pies? To ma mniej gówniane gówno od człowieka? POSZEDŁ! - Spokojnie Bobby, spokojnie. - A jak ja bym tak nasrał pod pani oknem? Pod panią... ... - Co pan? - A sram jak pani pies. - Chyba ma pan coś z głową! - Psy obowiązuje taka sama dyscyplina i reguły współżycia jak ludzi. Wolność jednych, nie może być kosztem drugich
Dzień świra
Gość
2014-02-06 20:32:43
- K...a, jeszcze z tymi dziećmi j.......i, nie mogę!
reasumując
Gość
2014-02-06 20:38:41
czyli reasumując można chodzić z psami po osiedlu i niech szczają i srają gdzie im się podoba , a jak będzie syfi kiła i mogiła to sypniemy trochę grosza firmie sprzątającej to alejki karcherem pociągną; tak trzymac jestem za; Pozdrowienia dla dextera;
po sąsiedzku
Gość
2014-02-06 20:43:28
- Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, do*******cie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawisły i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego skurwysyna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS, zabijaka, oto modlitwa Polaka.
kisio
Gość
2014-02-07 08:15:03
Mój przedmówca dobrze podsumował dyskusję... Mam i dziecko i psa. I dziecko i pies jak są pod kontrolą nie powinny stanowić problemu. Jak ktoś nie sprząta 'dwójki' po swoim psie (a czasem niestety można trafić na minę), to żadne tabliczki nie pomogą, bo tabliczka nie wychowa człowieka. A stawianie tabliczek z zakazem wyprowadzania psów - już widzę, jak biorę swojego psa i soczystym zamachem wyrzucam go za płot, żeby nie zdążył się zsikać po drodze do furtki... Sąsiedzi - zacznijmy utrzymywanie porządku od siebie - pilnujmy (w miarę możliwości) swoich pociech, sprzątajmy po swoich czworonogach, nie wyrzucajmy kiepów gdzie popadnie (zwłaszcza z balkonów!), jak widzimy że ktoś ma w głębokiej d***e czystość na naszym osiedlu - zwróćmy uwagę, a nie obsmarowujmy się na forum. Miłego dnia :)
a.
Gość
2014-02-07 09:36:03
A może trzeba postawić śmietniczki na psiekupy. Teraz każdy sprząta po swoim psie - taka moda.
psy
Gość
2014-02-07 11:16:41
Nie rozumiem tej całej dyskusji, mam psa, ale noszę ze sobą worki i sprzątam, bez żadnej dyskusji, bo uważam, że to chyba logiczne, że się po psie sprząta. A dlaczego nie mogę wejść z psem na ogrody? Chyba mogę się przejść i pozaglądać sąsiadom w okna? A pies nawet jak się załatwi poza osiedlem, to nie wiem, czy go nie najdzie ochota na jeszcze jedną dwójkę, nie dajmy się zwariować, bo to już paranoja jest. Ważne, żeby każdy sprzątał po swoim pupilu i nie ma problemu. To może zabrońmy rodzicom wchodzić z dziećmi, bo rozsypują kamienie po chodnikach i obrywają liście z drzew.
psy
Gość
2014-02-07 11:21:10
to niedorzeczne, żeby zabraniać ludziom spacerować z psami po ogrodach. Nie mam wstępu, bo mam psa... Jak ktoś jest syfiarzem i nie widzi potrzeby schylania się, żeby uprzątnąć odchody, to ja nie chcę, żeby mnie stawiano w jednej linii z taką osobą, bo ja sprzątam i tym samym dbam o porządek na osiedlu.
siema
Gość
apropo
Gość
gosc
Gość
prawie dobrze
Gość
gosc
Gość
Chciałam założyć nawet nowe, ale mi wyskoczył komunikat ze mojego nick jest juz w użyciu, e-mail też. Trochę się wkurzam na to.
szkola na Dunskiej
Gość
nasze forum
Gość
do wyzej
Gość
gosc
Gość
Gość
Gość
Jerry
Gość
wścibski
Gość
Daytona
Gość
ochrona
Gość
Daytona
Gość
ochrona
Gość
ochrona
Gość
dzieci
Gość
psa mam i będę chodził z nim na spacer po dziedzińcu !!
nikt mi tego nie zabroni !!!!
popieram
Gość
Daytona
Gość
ochrona
Gość
Może zabronicie trzymać psa w domu bo sąsiad ma alergię na sierść.
Źle myślisz, ochrona jest od tego, żeby ochraniać nas przed ludźmi z zewnątrz , nie będzie rozwiązywała sporów między mieszkańcami .
kto nie lubi psa
Gość
Dzień świra
Gość
- Z czym?
- No co mi pani sra, tu mi pod moim oknem?
- To przecież tylko pies, tylko.
- To co że pies? To ma mniej gówniane gówno od człowieka? POSZEDŁ!
- Spokojnie Bobby, spokojnie.
- A jak ja bym tak nasrał pod pani oknem? Pod panią...
...
- Co pan?
- A sram jak pani pies.
- Chyba ma pan coś z głową!
- Psy obowiązuje taka sama dyscyplina i reguły współżycia jak ludzi. Wolność jednych, nie może być kosztem drugich
Dzień świra
Gość
reasumując
Gość
po sąsiedzku
Gość
kisio
Gość
a.
Gość
Teraz każdy sprząta po swoim psie - taka moda.
psy
Gość
A pies nawet jak się załatwi poza osiedlem, to nie wiem, czy go nie najdzie ochota na jeszcze jedną dwójkę, nie dajmy się zwariować, bo to już paranoja jest. Ważne, żeby każdy sprzątał po swoim pupilu i nie ma problemu.
To może zabrońmy rodzicom wchodzić z dziećmi, bo rozsypują kamienie po chodnikach i obrywają liście z drzew.
psy
Gość