a po co podział z pięter czy parterów. po prostu zryte łby z tego osiedla :P
mamooth
Gość
2013-07-12 08:13:17
Czytajac te wasze wypociny stwierdzam ze czesc na tym osiedlu wyznaje zasade " Nie wazne do czego , wazne zeby sie przy.....lic". Zajmijcie sie swoja wlasna d.... . Wszystko przeszkadza. Rozmowa o estetyce osiedla?? Jakiej estetyce?? Czepiacie sie balkonow , ogrodow i innych malo waznych rzeczy . Wylaczcie forum , ruszcie szanowne d... z domu i sami zobaczcie. Jak wyglada parking?? Popekany , polatany , upie.... olejem (wjazd przy sklepie), smietnik ufajdany przez ptaki , wszedzie smieci .Wymieniac jeszcze?? Ja osobiscie ogrodzilbym sie nawet kartonami zeby tego syfu nie ogladac. Pozdrawiam ZGRANA EKIPE (kto w temacie ten wie). Reszcie konfidentow zycze dnia spedzonego na przemysleniach o co tu jeszcze sie do sasiada przyczepic.
OGLOSZENIE MIESZKANCY PARTEROW POSZUKUJA CHETNYCH Z WYZSZYCH PIETER CELEM PODLACZENIA U NICH WEZA OGRODOWEGO DO PODLANIA WSPOLNEGO OGRODU
hahaha
Gość
2013-07-12 14:11:16
chciało się mieć ogródek to sobie go utrzymujcie kochani i płaćcie za wodę, banda wieśniaków zamieszkała w bloku i myśli, że to dom z ogródkiem!
do zet&mamooth
Gość
2013-07-12 14:16:44
Zet stary nie porównuj śmierdzącego grilla chemicznie do zapachy rybki! a Ty z ekipy-jeszcze raz taka impreza i darcie mordy w nocy i chlanie wódy na chodnikach osiedlowych-to będzie telefon gdzie trzeba,chcesz imprezować to rób to w domu ,a nie na ławeczkach na osiedlu albo najlepiej zapraszam do klubu albo widocznie w domu taniej się najebać?Każdy ma prawo mieć swoje zdanie no k...a
aga
Gość
2013-07-12 15:06:04
czy każdy nie może zająć się swoją rodziną i własnymi sprawami odechciewa się mieszkać na tym osiedlu a jeszcze nie całe zasiedlone
kkfr
Gość
2013-07-12 15:07:34
Wyjdz i powiedz nam to w twarz (bo morde to masz ty) cwaniaczku. Pewnie w telefonie masz tylko nr 112 hahaha
kkk
Gość
2013-07-12 16:52:33
gorszy syf jest w Was niż na tym całym osiedlu...
lkj
Gość
2013-07-13 06:33:47
Zgrana ekipa to ta patologia pijaca z plastikow przy dzieciach w wózkach?
kjhhgd
Gość
2013-07-13 07:24:23
Za takie oskarzenie to cie k... dojade !!! Myslisz ze anonimowosc cie uchroni?? Pomylka
ktostam
Gość
2013-07-13 17:20:39
lkj jak jesteś takim cwaniakiem to wyjdz powiedz to w twarz i tyle!!! a nie anonimowo kłapiesz dziobem!!!!!
sasza
Gość
2013-07-14 08:42:20
W sobote jestem na osiedlu to dostaniesz ten telefon na który czekasz ....
aga
Gość
2013-07-15 05:45:15
LUDZIE OPANUJCIE SIĘ WYPIJCIE PO SZKLANCE ZIMNEJ WODY PRYSZNIC TEŻ DOBRZE ZROBI
kkk
Gość
2013-07-15 18:21:08
autorzy od tej "zgranej ekipy" chyba z deko za bardzo agresją kipią. Mam nadzieję że nie tylko nie chlejesz z dzieckiem w wózku, ale i dziecka nie masz. Jaki przykład byś mu dał takim zachowaniem... " to cie k... dojade !!!" dawno nie miałam "przyjemności" czegoś takiego przeczytać!
ffyy
Gość
2013-07-15 18:36:01
Społeczniak
Upierdliwy sąsiad sztrzelający z ucha na innych sąsiadow i wtykający nos w nie swoje sprawy.
Tyle w temacie
ja
Gość
2013-07-16 06:22:21
w sobote byla impreza o zgrozo!!!! rozumiem,ze dzwoniliscie na policje/straz miejska? przeciez o godzinie 12 w nocy bylo slychac jakies rozmowy. do kkk - forum jest anonimowe, nikt nie ma pewności kto pisze posty, więc nie oceniajcie konkretnych ludzi po tych postach. ktoś coś piszę co jest nie prawdą i potem rodzą się plotki... ZAJMIJCIE SIĘ WŁASNYM ŻYCIEM a jak go nie macie to zacznijcie rozmawiać z sąsiadami a nie wyzywać ich od patologii....... i słoików.....
gosc
Gość
2013-07-16 06:37:44
cofnijcie się na pierwszą sronę forum i pomyślcie, co się zmieniło
Witam, w nocy z 21 na 22.07 po naszym osiedlu chodziło dwóch chłopaków/mężczyzn. Jeden z nich wtargnął na nasz ogródek i chciał się dostać do mieszkania. Na szczęście do żadnej kradzieży nie doszło oraz nikomu nic się nie stało. Jednak chcielibyśmy ostrzec wszystkich mieszkańców naszego osiedla o zaistniałym incydencie. Również apeluję, aby m.in. nie pozostawiać drzwi do klatek schodowych otwartych, aby nie ułatwiać życia nieproszonym gościom. Sami również musimy dbać o swoje bezpieczeństwo.
Pozdrawiam
;)
Gość
2013-07-22 19:15:24
dzieki Marian za info. dzis podobno doszlo do kradziezy z 6 piwnic. powiedzcie mi czy nikt na prawde nic nie zauwazyl?! musimy cos z tym zrobic bo bramy otwarte sa i juz niektorzy korzystaja z tego....
Marian
Gość
2013-07-22 19:48:51
my już dzwoniliśmy dziś do wspólnoty i podobno w sierpniu mają być rozmowy na temat ochrony. Musimy jak najszybciej się tym zająć sami, bo złodzieje poczuli się bezkarni. U nas było dwóch. jedyne co w nocy udało nam się zobaczyć to że jeden był w ciemnej bluzie z kapturem a drugi w jasnej...
sasiad
Gość
2013-07-23 05:15:29
jebać karać nie wyróżniać!! Trzeba tępić takie bestie! Oj niech dorwe takiego to nogi z dupy powyrywam!
aga
Gość
2013-07-23 07:41:47
a pamiętacie jaka awantura była o kamerę na balkonie w bloku nr 4 a teraz złodziej by nie był anonimowy
bnm
Gość
2013-07-23 08:06:03
a ja mam wrażenie, że ta kamera nadal tam jest
gosc
Gość
2013-07-23 08:22:04
W budynku 3 sąsiedzi z parteru mają kamerę, ale wszystko jest oznakowane, widać, że jakaś firma im to montowała, a nie partyzantka, jak w 4.
bnm
Gość
2013-07-23 08:27:14
no ale ta partyzantka, jak to nazywasz mogłaby teraz wiele pomóc
fffffffff
Gość
2013-07-23 08:29:50
tak właśnie wygląda to nasze "zamknięte" osiedle!!! uważam że powinno być tak że nie można wejść na osiedle, jakieś odgrodzenie powinno być od parkingu naziemnego i tego sklepu!!!
;) - Monika
Gość
2013-07-23 08:30:24
dobra partyzantka czy nie w takiej sytuacji kazda kamera jest dobra... słuchajcie to zamykajcie bramy - ci co maja piloty. i bramke i jak ktos bedzie wchodzlna osiedle po 22 a brama od portowej będzie otwarta to postarajcie się, zeby ochrona to zamknęła. i trzeba zrobić spotkanie osiedlowe na ten temat. i na prawdę pilnujmy całego osiedla jak coś nie pokojącego to reagujmy bo może następnym razem nam jakiś sąsiad pomoże. dokładnie jest sezon urlopowy , bramy pootwierane, pełno ekip na osiedlu, doskonałe warunki...
aga
Gość
2013-07-23 08:50:30
myślę ze można założyć na bramki do piwnic kłódki zawsze było by to jakieś urtudnienie no i każdy powinien za sobą zamykać drzwi od piwnic na klucz czasami zostają otwarte
..
Gość
mamooth
Gość
OGLOSZENIE
MIESZKANCY PARTEROW POSZUKUJA CHETNYCH Z WYZSZYCH PIETER CELEM PODLACZENIA U NICH WEZA OGRODOWEGO DO PODLANIA WSPOLNEGO OGRODU
hahaha
Gość
do zet&mamooth
Gość
a Ty z ekipy-jeszcze raz taka impreza i darcie mordy w nocy i chlanie wódy na chodnikach osiedlowych-to będzie telefon gdzie trzeba,chcesz imprezować to rób to w domu ,a nie na ławeczkach na osiedlu albo najlepiej zapraszam do klubu albo widocznie w domu taniej się najebać?Każdy ma prawo mieć swoje zdanie no k...a
aga
Gość
kkfr
Gość
kkk
Gość
lkj
Gość
kjhhgd
Gość
ktostam
Gość
sasza
Gość
aga
Gość
kkk
Gość
dawno nie miałam "przyjemności" czegoś takiego przeczytać!
ffyy
Gość
Upierdliwy sąsiad sztrzelający z ucha na innych sąsiadow i wtykający nos w nie swoje sprawy.
Tyle w temacie
ja
Gość
do kkk - forum jest anonimowe, nikt nie ma pewności kto pisze posty, więc nie oceniajcie konkretnych ludzi po tych postach. ktoś coś piszę co jest nie prawdą i potem rodzą się plotki...
ZAJMIJCIE SIĘ WŁASNYM ŻYCIEM a jak go nie macie to zacznijcie rozmawiać z sąsiadami a nie wyzywać ich od patologii....... i słoików.....
gosc
Gość
pppoi
Gość
jacek
Gość
To jest dopiero dobro sąsiedzkie życie :D
D. z 3
Gość
głosujcie!
:)
Marian
Gość
w nocy z 21 na 22.07 po naszym osiedlu chodziło dwóch chłopaków/mężczyzn. Jeden z nich wtargnął na nasz ogródek i chciał się dostać do mieszkania. Na szczęście do żadnej kradzieży nie doszło oraz nikomu nic się nie stało. Jednak chcielibyśmy ostrzec wszystkich mieszkańców naszego osiedla o zaistniałym incydencie. Również apeluję, aby m.in. nie pozostawiać drzwi do klatek schodowych otwartych, aby nie ułatwiać życia nieproszonym gościom. Sami również musimy dbać o swoje bezpieczeństwo.
Pozdrawiam
;)
Gość
Marian
Gość
sasiad
Gość
aga
Gość
bnm
Gość
gosc