nie wyobrażam sobie wychodzenia do kazdej osoby ktora do mnie przyjedzie!!! sic!!!
;) - Monika
Gość
2013-06-11 10:29:30
do mnie akurat cześciej idą z mostu :P:P:P
do parkujacego
Gość
2013-06-11 10:44:15
Palant to palant zreszta widac po tych wałach przeciwpowodziowych ze chce sie odizolowac od reszty :)
..
Gość
2013-06-11 11:44:06
wy zawsze znajdziecie osobę, którą chcecie nienawidzić.. a może wynajmuje od developera to miejsce???
plot
Gość
2013-06-11 16:25:11
raczej nie ten sąsiad z dołu to niezły cwaniaczek. Więc parkuje jak chce i gdzie chce. Jak chce sie izolować to trzeba było sobie domek kupić a nie!
;)
Gość
2013-06-11 17:53:50
domofonu nie będzie przy żadnej furtce... info od pani administrator... Targfort se w kulki leci...
?????
Gość
2013-06-12 07:07:26
a kto to jest pani administrator?
plot
Gość
2013-06-12 10:17:45
Domofon musi być przy furtce !
;) - Monika
Gość
2013-06-12 12:20:41
porażka.. domofon powinien być przy każdej furtce.....
utp
Gość
2013-06-12 14:15:11
popieram domofon
;)
Gość
2013-06-12 15:44:47
jesli ktos nie wie kim jest pani administrator proponuje zajrzec na tablice ogloszen wywieszona na klatce...
Ola K.
Gość
2013-06-12 16:50:19
To może w takim razie odźwiernego niech postawią i niech otwiera furtkę. Co za paranoja, jak może nie być domofonu na zatrzaskowej furtce...normalnie bareizm wiecznie żywy :/
klj
Gość
2013-06-13 09:04:33
A czy ktoś sie orientuje kiedy tą furtkę od Portowej chcą zamknąć? Czy ktoś dostał klucz do zamka ? Znowu będzie problem i czekanie na klucz miesiąc.
pilot
Gość
2013-06-13 09:08:48
A ja jestem ciekaw gdzie wlasciciele ogrodkow wynosza skoszona trawe? Mam nadzieje ze nie do pojemnikow na smieci gdyz rozkladajaca sie trawa ma sklonnosci do samozaplonu.
?????
Gość
2013-06-13 09:19:47
czy my na zebraniu nie wybraliśmy dwóch sąsiadów którzy reprezentują osiedle? może oni powinni w imieniu mieszkańców zadziałać w sprawie tych domofonów? bo tak każdy sobie to nie przejdzie...
...
Gość
2013-06-13 09:34:02
nikogo nie wybieraliśmy i dopuki nie ma wspólnoty jako my a nie dewelopper to nikogo nie wybierzemy
do pilot
Gość
2013-06-13 12:33:15
Ty sam masz skłonności do samozapłonu. Radzę ci nie rozkładać się na łóżku, bo może dojść do pożaru. W sumie czułbym się bezpieczniej, gdybyś tutaj nie mieszkał
tere fere
Gość
2013-06-13 12:40:20
Ci co najbardziej się udzielają (mowa o nieszczęsnych ogródkach/ogrodzeniach itp) to chyba w domu nie maja nic do powiedzenia wiec nadrabiają na forum... ciekawe czy na "żywo" tez są/będą tacy przemądrzali....
Kapiszon
Gość
2013-06-14 13:34:02
Co ci ludzie z parteru tak się bunkrują za tymi płotami. Ciekawe jestem, czy to tak wolno. Czy nie musi być zgody wspólnoty na takie bunkry.
Ludzie to duże miasto jest. Jeden budynek stoi zaraz przy kolejnym i do tego przy drodze. Jak komuś to nie odpowiada, to przy następnym wyjeździe po słoiki, niech nie wraca. Trzeba coś z tymi wałami zrobić.
do Kapiszon
Gość
2013-06-14 17:52:53
Masz rodowód ? rasowy warszawiak jestes czy mieszaniec?
qwer
Gość
2013-06-14 18:15:15
hej, ma ktoś może pożyczyć na chwilę pompkę do roweru z ,,grubą'' końcówką taką jak do samochodu?
Port2
Gość
2013-06-15 07:15:57
Podobna jakieś rusztowania zaczeli ustawiać przy Portowej2? Prawda to? Co wogóle dzieje się tam na budowie??
kk
Gość
2013-06-15 12:31:22
jak na razie kopią dołki
aa skończcie już.....
Gość
2013-06-15 12:32:54
zgadzam się , że trzeba coś zrobić z wałami na osiedlu bo już nie można czytać tych bzdur na forum.. ci co najglosniej dra sie na tym forum wystawiaja pranie na balkon i się ciesza. takimi warszawiakami jesteście,ze te wasze "warszawskie" skarpety i majtki walaja sie po osiedlu bo przypiac nie laska?!?!??! i co chwila pety rzucacie? i smieci? i to takie warszawskie?!?!?! nie wieceie kto jest rodowitym warszawiakiem a kto nie,ale juz oczywiscie sobie wymysliliscie,ze parterowcy to sloiki... załosne to!!!! wlasnie madrze robia ci ludzie ,ze sie odgradzaja od takich buraków!!!!! na prawde na balkonach stoja jakies drabiny/prania/smieci ale tego nikt nie widzi...
pfffff
Gość
2013-06-15 12:36:29
a co to w ogóle za różnica kto z jakiego miasta! czy ze wsi czy z miasta jak ktoś się ch..... urodził skowronkiem nie umrze!
do aaa skończcie już- Prawnik
Gość
2013-06-15 19:32:12
Jak mi się wydaje wypowiadająca się aaa skonczcie już mieszka na parterze, no niestety trzeba się liczyć z tym ze komus wiatr porwie coś z balonu to chyba nie jest przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego? A jeżeli Twoje pranie kisi Ci się w łazience to bardzo nam przykro że smród zatęchniętych ubrań ciagnie się na całym osiedlu za Tobą.Jedynie jest mi przykro że lecą śmieci z balkonów, ale to sprawa każdego z osobna. Przytoczone przez Ciebie argumenty są tak irracjonalne, że równie infantylna odpowiedź wyżej powinna do Ciebie trafić. Cały spór jest o to że nie chodzi sąsiadom o upierdliwość tylko wygląd osiedla! Nie że ktoś wywiesza pranie, lecz buduje wieskiej zagrody z normalnego 2 metrowego ogrodzenia- z kim to ustalał? Dlatego właśnie w imieniu tych wszystkich którym nie podoba się owa samowola zadam sobie ten trud i przyjrzę się ustawie określającej prawa i obowiązki wspólnot mieszkaniowych oraz umów w których deweloper zatrzega sobie pewne prawa do mieszkań na parterze.
do prawnik - asd
Gość
2013-06-16 09:29:40
te adwokat - w imieniu wszystkich apeluje! zajmij się swoimi sprawami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;)
Gość
2013-06-16 09:52:30
co do wątpliwości pewnych osób czy wspólnota wyraziła zgodę na zmianę ogrodzenia ogródków na te 2 metrowe, pragnę przypomnieć iż developer stale ma większość więc wystarczy jego zgoda na jakiekolwiek działanie... a developer wydaje zgody od ręki...
prawnik
Gość
2013-06-16 13:27:50
deweloper w nieskończoność nie będzie trzymał udziałów, a większość osób podziela poglądy estetyki i życia we wspólnocie- czyli grupie sprostuje sprawę. Reszta będzie musiała zmienić swoje samowolne postępowanie i dostosować się do wszystkich. Niestety trzeba się pogodzić z tym że żyje się na osiedlu blokowym a nie domków jednorodzinnych. Tu nie chodzi o to czy ktoś jest słoikiem cy warszawiakiem, bo poziom kultury osobistej jest żenujący i nie sprzyjający rozmowie. A ja zamierzam się sprawą zając bo to jest także moja sprawa jako mieszkańca. Także zajmę się swoimi sprawami bardzo dokładnie - do ads:)
Biedzia
Gość
2013-06-17 04:10:55
słoneczko świeci idzie lato, na portowej II są ścianki działowe, i elektryka na parterze i I piętrze, sia lalalalala :) pozdrawiam wszystkich
;) - Monika
Gość
;) - Monika
Gość
do parkujacego
Gość
..
Gość
plot
Gość
;)
Gość
?????
Gość
plot
Gość
;) - Monika
Gość
utp
Gość
;)
Gość
Ola K.
Gość
Co za paranoja, jak może nie być domofonu na zatrzaskowej furtce...normalnie bareizm wiecznie żywy :/
klj
Gość
pilot
Gość
?????
Gość
...
Gość
do pilot
Gość
tere fere
Gość
Kapiszon
Gość
Ludzie to duże miasto jest. Jeden budynek stoi zaraz przy kolejnym i do tego przy drodze. Jak komuś to nie odpowiada, to przy następnym wyjeździe po słoiki, niech nie wraca. Trzeba coś z tymi wałami zrobić.
do Kapiszon
Gość
qwer
Gość
Port2
Gość
kk
Gość
aa skończcie już.....
Gość
ci co najglosniej dra sie na tym forum wystawiaja pranie na balkon i się ciesza. takimi warszawiakami jesteście,ze te wasze "warszawskie" skarpety i majtki walaja sie po osiedlu bo przypiac nie laska?!?!??! i co chwila pety rzucacie? i smieci? i to takie warszawskie?!?!?!
nie wieceie kto jest rodowitym warszawiakiem a kto nie,ale juz oczywiscie sobie wymysliliscie,ze parterowcy to sloiki... załosne to!!!!
wlasnie madrze robia ci ludzie ,ze sie odgradzaja od takich buraków!!!!!
na prawde na balkonach stoja jakies drabiny/prania/smieci ale tego nikt nie widzi...
pfffff
Gość
do aaa skończcie już- Prawnik
Gość
do prawnik - asd
Gość
;)
Gość
prawnik
Gość
Biedzia
Gość