blondynka - Gość 2013-01-03, 20:27:26 jak to mokro?nie rozumiem...
o tak o, mokro..... jak zapłacisz na fundusz remontowy dodatkową kase na remont poszycia dachu to załapiesz....
D. z 3
Gość
2013-01-03 19:32:35
blok 2 to tam,gdzie miały być lokale usługowe:>ale że zainteresowanie było sporo bedzie blok), dopiero teraz popatrzyłam na plan osiedlam, który dostałam kiedys tam....
blondynka
Gość
2013-01-03 19:34:39
że niby co takiego uczynią na tym dachu?zdewastują, bez przesady....
Ola K.
Użytkownik
2013-01-03 19:35:13
a to wybacz, nie wiedziałam o tym :)
blondynka
Gość
2013-01-03 19:39:39
m62 jesteś mega przemądrzały, pewnie byłeś nieatrakcyjnym kujonem w szkole:) i takowy pozostałeś...
gość
Gość
2013-01-03 20:14:26
moze dajmy im jeszcze z 7 dni zw ostatnia szanse
m62 mega przemądrzały
Gość
2013-01-03 20:45:29
blondynka - Gość 2013-01-03, 20:39:39 m62 jesteś mega przemądrzały, pewnie byłeś nieatrakcyjnym kujonem w szkole:) i takowy pozostałeś...
dokładnie, a dodatkowo nie lubię płacić za czyjąś głupotę. Może jeśli Ty jesteś takowa luksusowa to byś wyskoczyła na trawnik na mega leżaczku z mega długimi nogami i zajebistym cyckiem w mega skąpej bikini z pudelkiem i torbą na odchody (w swoim ogródku).
To forum jest mega zajebiste. O wszystkim i o niczym. Ktoś coś wie co z tymi progami co dziś mieli mątować z Dierre?
picia136
Użytkownik
2013-01-03 20:50:03
Dier ich nie miało montowac. Progi mają byc ok 10, dziś montowali zamozamykacze i regulowali drzwi. Co do windy w 4 to ona działała ale znowu się spierdzieliła, tym razem na parterze. Jak ja podpisywałem umowe to była mowa że tu ne będzie żadnych sklepów tylko 2 ost pietra ich a reszta jakas kancelaria chce wykupic. Co do odśnieżania to nie można nazekac jak napadało kórejś nocy i wychodziłem do pracy przed 6 to panowie się zabierali za odśnieżanie
blondynka
Gość
2013-01-03 20:58:13
auć!się przejąłeś bardzo!nie pudel tylko maltańczyk, mega luksusowa-hm a to niby co miało oznaczać?wrrr
brak seksu diagnozuję albo niewystarczającą jego ilość, byście się bzyknęli blondi i m62 i spokoj by był!!!
picia136
Użytkownik
2013-01-03 21:26:02
jakiego stresu:P
:>>>>>>>
Gość
2013-01-03 21:35:24
jestem ciekawa czy jest szansa "przerobienia dachu" tak żeby można było grillować, opalać się i piwkować?bo znajoma mieszka na skarbka z gór-tam był od razu taki zamysł-wjeżdza się windą na dach-są barierki i miejsce do grilla:) no ale u nas już winda wyżej nie wjedzie, po trabince trzeba, ale sam dach może jakoś można zagospodarować?co myślicie?
picia136
Użytkownik
2013-01-03 21:39:54
Zależy co jest na dachu jak papa to odpada bo raz w roku będzie do wymiany albo częściej. Trzeba by było postawic barierki dla bezpieczeństwa
nowik z 5
Gość
2013-01-03 22:03:09
heee widzę że luźny pomysł, a raczej fantazja wywołał sporą burzę mózgów :))))) fakt żeby na dachu coś podziałać to musi on być odpowiednio zabezpieczony, pozdrawiam i życzę dużej wyobraźni :)))))) spokojnej nocy "portowa" ;]
xenon75
Użytkownik
2013-01-04 05:50:07
Widzisz nowik i czar prysł naszych marzen :[ a mialo byc tak piknie.to znajdzie sie jakis spoleczniak.swoja droga to gratuluje ludziom ze nie umieja odroznic prawdy od fikcji :] jak ktos pisze dla rozluznienia atmosfery :] nowik czyli co tylko piwnica nam pozostaje.od bidy mozna byloby sie uprzec z tym dachem.co najwyzej bysmy balowali po mojej stronie dachu.mieszkam na czwartym to nawet nie musimy korzystac z wlazu przeciwpozarowego.przebilibysmy u mnie sufit w duzym :] ..ale nie olewamy to i dzialamy dalej w piwnicy.w konspiracji jak za okupacji :] :] http://www.youtube.com/watch?v=ALLfC9n5wpI
lokator
Gość
2013-01-04 06:26:24
sukces normalnie przed 9 na noc nie ma juz samochodow sporadycznie czasami z 1 sie trafi tak trzymac !
MK
Gość
2013-01-04 06:47:38
czy to jest poprawny mail do administratora piotr@targfot.pl ????????
roza_nowik
Gość
2013-01-04 08:32:09
cześć MK. Tak, mail jest poprawny, ale administrator jest obecnie na urlopie, na maile ma odpisywać od poniedziałku.
MK
Gość
2013-01-04 08:44:11
dzieki roza :) nie odpisuje właśnie od 2 tyg..... aaa to dlatego znow problem z winda domofonem, nie ma komu się interesem zając ? hehe a co do faktur to nie myslicie ze zaliczka na centralne ogrzewanie jest jakas duza? bynajmniej u mnie...ktos już dostał skorygowaną fakture?
ja
Gość
2013-01-04 08:53:11
z tego co wiem to wiekszosc osob zaplacila fakture ja tez nie chce miec z tego tytulu jakis problemow typu odsetki czy tym podobne place a jak by mieli za cos pomniejszyc to i tak przy rozrachunku zaliczek to skoryguja
Domi nr 5
Gość
2013-01-04 09:37:57
Damian jakby co mój maila do minisia2000@interia.pl :) Pzdr,
Do Paulinki z 9 (bud 5) mamy juz internet i TV :))
Pinka
Gość
2013-01-04 09:48:49
Domi nr 5,
Rozumiem ;-)
;) - Monika
Gość
2013-01-04 10:04:13
dokladnie.. i co za ten prad co jest w uslugowym kto placi? latarnie maja byc po 10 stycznia.. co do faktury to faktycznie powinna byc korejkta WSZYSTKICH...
Domi nr 5
Gość
2013-01-04 10:12:51
:))
Jeśli chodzi o płatność to ja zapłaciłam część. Dzwoniłam też do administracji dziś, ale Pan jest na zwolnieniu. Dziwne to trochę...nikt nic nie wie...Napisałam mu zatem maila z informacja, ze wplacilam czesc i prosze o konkretne informacje za co place i o ewentualna korekte. Czekam z niecierpliwoscia na nasze pismo reklamacyjne :)
Damian
Gość
2013-01-04 10:24:16
Przepraszam, ale wczoraj byłem bardzo zajęty. Pismo postaram się napisać dzisiaj/jutro na bieżąco będę Was informował na forum.
emilio
Gość
2013-01-04 11:04:54
Wracając do tematu grzejników, to u nas też hałasowały. Niby były odpowietrzane ale wraz było głośno. Podkusiło mnie żeby znowu odpowietrzyć i okazało się, że te powietrze pojawia się nawet jak nie robię żadnych prac przy instalacji CO. Wychodzi na to, że wystarczy żeby ktoś z sąsiadów coś robił żeby pojawiało się powietrze. Po ponownym odpowietrzeniu (chyba już 3 lub 4 raz) jest spokój.
;) - Monika
Gość
2013-01-04 11:40:45
u nas tez byly odpowietrzone i jest ciutke lepiej
D. z 3
Gość
2013-01-04 13:55:33
jeśli to komuś pomoże -w blokach D i B póki co jest prąd budowlany(miałeś rację Picia:))07.01 wysyłają dokumenty, a 17.01 jest kontrola nadzoru, ale umowę z rwe można od razu po odbiorze podpisać.Jeśli już ktoś odebrał, to lepiej podpisać niz potem zostać na parę dni bez pradu( tak jak komuś się niefartownie zdarzyło).
oj tam
Gość
2013-01-04 17:02:37
takie dachy gdzie można imprezować są zajebiste, no tak można pomarzyć a potem wrócić do pieluchowej rzeczywistości;(
M62
Gość
jak to mokro?nie rozumiem...
o tak o, mokro..... jak zapłacisz na fundusz remontowy dodatkową kase na remont poszycia dachu to załapiesz....
D. z 3
Gość
blondynka
Gość
Ola K.
Użytkownik
blondynka
Gość
gość
Gość
m62 mega przemądrzały
Gość
m62 jesteś mega przemądrzały, pewnie byłeś nieatrakcyjnym kujonem w szkole:) i takowy pozostałeś...
dokładnie, a dodatkowo nie lubię płacić za czyjąś głupotę. Może jeśli Ty jesteś takowa luksusowa to byś wyskoczyła na trawnik na mega leżaczku z mega długimi nogami i zajebistym cyckiem w mega skąpej bikini z pudelkiem i torbą na odchody (w swoim ogródku).
To forum jest mega zajebiste. O wszystkim i o niczym.
Ktoś coś wie co z tymi progami co dziś mieli mątować z Dierre?
picia136
Użytkownik
blondynka
Gość
blondynka
Gość
seksuolog
Gość
picia136
Użytkownik
:>>>>>>>
Gość
picia136
Użytkownik
nowik z 5
Gość
xenon75
Użytkownik
nowik czyli co tylko piwnica nam pozostaje.od bidy mozna byloby sie uprzec z tym dachem.co najwyzej bysmy balowali po mojej stronie dachu.mieszkam na czwartym to nawet nie musimy korzystac z wlazu przeciwpozarowego.przebilibysmy u mnie sufit w duzym :] ..ale nie olewamy to i dzialamy dalej w piwnicy.w konspiracji jak za okupacji :] :]
http://www.youtube.com/watch?v=ALLfC9n5wpI
lokator
Gość
MK
Gość
roza_nowik
Gość
MK
Gość
ja
Gość
Domi nr 5
Gość
Pzdr,
Do Paulinki z 9 (bud 5) mamy juz internet i TV :))
Pinka
Gość
Rozumiem ;-)
;) - Monika
Gość
latarnie maja byc po 10 stycznia..
co do faktury to faktycznie powinna byc korejkta WSZYSTKICH...
Domi nr 5
Gość
Jeśli chodzi o płatność to ja zapłaciłam część. Dzwoniłam też do administracji dziś, ale Pan jest na zwolnieniu. Dziwne to trochę...nikt nic nie wie...Napisałam mu zatem maila z informacja, ze wplacilam czesc i prosze o konkretne informacje za co place i o ewentualna korekte. Czekam z niecierpliwoscia na nasze pismo reklamacyjne :)
Damian
Gość
emilio
Gość
;) - Monika
Gość
D. z 3
Gość
oj tam
Gość