tu słychać sex ludzi wiec może to kapiaca woda w kranie :)
^^
Gość
2015-02-17 07:57:47
Dobrze, że nie zwierząt :D
...
Gość
2015-02-17 09:36:05
w niektórych przypadkach można stwierdzić, że "zwierząt"...
Pawełkowy
Gość
2015-02-19 13:08:44
Witam Was! Przepraszam, jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, ale każde z Was więc chyba mogę liczyć na małą pomoc? Chodzi o ceny mieszkań. Jak to się przedstawiało? Ile kosztował metr? Czy cena od czegoś zależała- np. od budynku, piętra, itd? Podałby mi ktoś jak te ceny wyglądają/wyglądały? Będę wdzięczny. Pozdrawiam, Paweł.
Pawełkowy
Gość
2015-02-19 13:09:52
coś mi urwało w ostatnim poście, więc jeszcze raz: Witam Was! Przepraszam, jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, ale możecie napisać anonimowo, więc chyba mogę liczyć na małą pomoc? Chodzi o ceny mieszkań. Jak to się przedstawiało? Ile kosztował metr? Czy cena od czegoś zależała- np. od budynku, piętra, itd? Podałby mi ktoś jak te ceny wyglądają/wyglądały? Będę wdzięczny. Pozdrawiam, Paweł.
gość
Gość
2015-02-19 18:29:06
Cena zależna od piętra i budynku. W budynku niższym- ceny wyższe(związane z widokiem na panoramę Szczecina). W budynku wyższym to mieszkania, które mają na przeciw okien niższy budynek, były tańsze od tych, które nie miały takiego (np. klatka 28). Przez rok szukając mieszkania, porównywałem oferty i np. to samo mieszkanie kilka miesięcy później było droższe o 12 tys. niż na początku. Z tego, co zauważyłem, to mieszkania są tańsze w okresie jesienno-zimowym, natomiast na wiosnę podnoszą ceny, wiem, bo sprawdziłem. Co do cen, to umów się na wizytę do biura, poproś o pokazanie mieszkań, przedstawienie cen. Będziesz mógł porównać. Teraz ceny mieszkań mogły spaść, zwłaszcza, że budowa Panoramiki II ruszyła z kopyta i zakryje piękny widok w niektóych mieszkaniach.
mieszkaniec
Gość
2015-02-19 21:09:34
Byli tacy którzy płacili po 4 tys. / m w 2012 roku. Jest też spora grupa mieszkańców którzy płacili ok. 5 tys. Tarasowcy z widokiem na Szczecin nawet 6 tys.
Pawełkowy
Gość
2015-02-22 21:06:25
Dzięki za odpowiedzi. A powiedzcie jak wygląda sprawa z czynszem? Od czegoś ta cena także jest zależna? No i tak ogólnie- jak Wam, jako mieszkańcom się tam mieszka? Są jakieś problemy, może duże opłaty, czy inne jakieś niedogodności? Cena warta mieszkania z Waszej perspektywy?
Pawełkowy
Gość
2015-02-22 21:15:29
Wszelkie sugestie mile widziane. Dobrze jest zasięgnąć jakieś info z pierwszej ręki.
mieszkanka
Gość
2015-02-23 09:21:10
stawka z zarządzanie prawdopodobnie najwyższa w Szczecinie 0,80 za m . Opłata za garaż 110 zł ,średnio z mediami za mieszkanie 60 m to 500 zł .
waldek
Gość
2015-02-23 09:26:03
Z ..rządca rządzi bez uzgodnienia spraw z mieszkańcami. Masakra!!!!!!!!Już nigdy więcej nie zdecydował bym się na mieszkanie z taką formą zarządu nieruchomością . Sytuacja rzadko spotykana . Osiedle niszczeje w oczach po trzech latach pewne części osiedla wyglądają jak po 10 . Nie polecam , drugi raz już bym się na to nie nabrał.
?//
Gość
2015-02-23 09:27:10
jak za nowe osiedle to duże opłaty a fundusz remontowy???
mieszkaniec
Gość
2015-02-23 09:27:57
mieszkanie 85 m, 17 zł
gość
Gość
2015-02-23 09:28:41
mieszkam rok ale nie polecam !!!!!
gosc
Gość
2015-02-23 10:22:42
dlaczego?
gość
Gość
2015-02-23 10:58:21
od wiosny do późnej jesieni na okrągło dzikie wrzaski imprezowiczów , zarzygane chodniki nawet obecnie , wysokie opłaty, niszczejące w oczach osiedle . Mało?????
Gość
Gość
2015-02-23 11:14:00
Niewiem o co chodzi z tymi zarzyganymi chodnikami, bo nigdy nie widziałem, natomiast problemem są ludzie. Mało uprzejmi, zadufani w sobie, problematyczni, często rzucającymi obelgami do siebie na forum, bo na żywo nie mają odwagi. Oczywiście nie wszyscy, ale jesli liczysz na dobre sąsiedztwo to tutaj go nie uraczysz
yhm
Gość
2015-02-23 11:15:27
to jest problem nowych blokowisk że mieszkania są kupowane w dużym stopniu pod wynajem a wiadomo kto wynajmuje... głównie słoiki które na studia do miasta się wyrwały tylko nawyki prowincjonalne ze sobą zabrały i czasami nie potrafią zrozumieć że blok to nie akademik, a sąsiedzi to nie koledzy studenci; A jak ktoś wynajmuje to wiadomo jaki ma stosunek do części wspólnych...
Gość
Gość
2015-02-23 14:20:23
Jak nie widzisz tych zarz .... Ch chodników to znaczy ze mieszkasz w pierwszym bloku
gosc
Gość
2015-02-23 14:26:37
te pozostałości po nocnych mdłościach kwitną od jakiegoś czasu... melina...
mieszkaniec
Gość
2015-02-23 18:40:08
Przesadzasz z tymi chodnikami .owszem widziałem w jednym miejscu -w sobote. Mieszkam tu ponad dwa lata, nie jast zle ,głośniej latem-wiadomo dzieciaki na podwórku.Imprezy -bez pzesady ,jesli ktos robi wystarczy zamknąc okno.Jesli Ci sie nie podoba ,sprzedaj i wyrywaj.
gosc
Gość
2015-02-23 19:33:35
nic tylko narzekają jak stare dewoty...
gość
Gość
2015-02-24 06:44:24
nie w jednym miejscu droga przy ogrodzie wiśniowym jest jeszcze do dzisiaj brudna ! i nie nazywaj mnie dewotom , ja Ciebie nie obrażam .
yhm
Gość
2015-02-24 07:52:49
to pewnie jeden z tych słoików co kulturę na prowincji zostawił
sasiadka
Gość
2015-02-24 09:02:27
nieraz ci miastowi mają kulturę bardzo prowincjonalną, wiec nie klasyfikujmy i nie obrażamy ludzi z mniejszych miejscowości, bo to też świadczy o naszej kulturze, a tyczy się to do yhm bo widać tez jesteś bardzo prowincjonalny, że nie potrafisz się po miastowemu przedstawić
yhm
Gość
2015-02-24 10:04:55
dobrze że sąsiadka się przedstawia - prawdziwym mieszczaństwem zawiało; Ja stwierdzam wyłącznie fakty z którymi można się zgodzić bądź nie i tyle.
Pawełkowy
Gość
2015-02-25 21:24:43
Cholerka, to ogólnie nie polecacie? Bo sam już nie wiem co robić... Na zdjęciach i opisach wszystko tak ładnie wygląda, a jak czytam co tu wypisujecie, to no... Bo co innego w Szczecinie jest jeszcze wartego uwagi? Jakie osiedla, nowe/ w miarę nowe? Polecacie rozejrzeć się za czymś innym?
gosc
Gość
2015-02-26 08:02:30
Jesli nie odpowiada ci klimat osiedla, to rozejrzyj się za mniejszą skalą osiedla. Tam jest mniejsza anonimowość i mniej uciążliwości. Na każdym osiedlu gdzie jest dużo mieszkań - jest to samo. Zawsze będą imprezy, trafią się niemili sąsiedzi itp itd. Na mniejszych osiedlach też to niby występuje, ale ponieważ jest mniej osób i wszyscy się znają - raczej nie ma takich sytuacji, że ktoś coś zrobi i nikt nie wie kto. Takie jest moje zdanie.
lol
Gość
2015-02-26 08:15:08
pojechać obejrzeć na żywo, zapytać live ludzi tam się kręcących jak jest i tyle;
Gość
Gość
2015-02-26 08:44:01
Nie polecam , chociażby ze sposobu zarządzania tym osiedlem , nie do przyjęcia . To jakaś patowa sytuacja . Zarządca i jego pracownicy myślą ze są jego właścicielami a my tylko i wyłącznie wynajmującymi. Arogancki pan zaujacy się sprawami technicznymi , często kłamie i wprowadza w błąd . Opłaty jak na tak nowe osiedle wysokie.
gosc
Gość
^^
Gość
...
Gość
Pawełkowy
Gość
Przepraszam, jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, ale każde z Was więc chyba mogę liczyć na małą pomoc? Chodzi o ceny mieszkań. Jak to się przedstawiało? Ile kosztował metr? Czy cena od czegoś zależała- np. od budynku, piętra, itd? Podałby mi ktoś jak te ceny wyglądają/wyglądały? Będę wdzięczny. Pozdrawiam, Paweł.
Pawełkowy
Gość
Witam Was!
Przepraszam, jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, ale możecie napisać anonimowo, więc chyba mogę liczyć na małą pomoc? Chodzi o ceny mieszkań. Jak to się przedstawiało? Ile kosztował metr? Czy cena od czegoś zależała- np. od budynku, piętra, itd? Podałby mi ktoś jak te ceny wyglądają/wyglądały? Będę wdzięczny. Pozdrawiam, Paweł.
gość
Gość
mieszkaniec
Gość
Pawełkowy
Gość
Pawełkowy
Gość
mieszkanka
Gość
waldek
Gość
Osiedle niszczeje w oczach po trzech latach pewne części osiedla wyglądają jak po 10 .
Nie polecam , drugi raz już bym się na to nie nabrał.
?//
Gość
mieszkaniec
Gość
gość
Gość
gosc
Gość
gość
Gość
Mało?????
Gość
Gość
yhm
Gość
Gość
Gość
gosc
Gość
mieszkaniec
Gość
gosc
Gość
gość
Gość
yhm
Gość
sasiadka
Gość
a tyczy się to do yhm bo widać tez jesteś bardzo prowincjonalny, że nie potrafisz się po miastowemu przedstawić
yhm
Gość
Pawełkowy
Gość
gosc
Gość
Takie jest moje zdanie.
lol
Gość
Gość
Gość