Forum opinii Osiedle Portowa

• ewelina
    Gość
    2013-04-04 21:33:30
    dobrze wiedzieć ;) a będzie dotyczyć czegoś konkretnego, co wynikło dziś na spotkaniu? Niestety nie mogłam być...

• Baldrick
    Gość
    2013-04-04 21:49:53
    czyli mamy: przeciekąjąc sufit garażu, niesprawna brama wjazdowa, niesprawna furtka od mysliborskiej, niesprawna furtka od portowej, popekana wylewka na parkingu, odpadajaca farba z kraweznikow na parkingu, niesprawna od 2 dni brama garazowa, brak wspolnoty / zarzadzajacego osiedlem. Dodatkowo z mojego doswiadczenia mamy tez niekompetentne biuro sprzedazy przed osiedlem, oraz niekompetentnych pracownikow dewelopera wewnatrz osiedla w budynku biurowym - co moim zdaniem tez nalezy poruszyc w rozmowie z deweloperem, bo to dziala na niekorzysc i jego i nasza :)
    Ktos cos jeszcze ma?

• roza_nowik
    Gość
    2013-04-04 22:26:24
    Tak, sobotnie spotkanie dla Wybrańców - obecnych i przyszłych właścicieli mieszkań na Osiedlu Portowa :-)
    Na spotkaniu będą same konkrety, ale lepiej porozmawiać na żywo.

• D. z 3
    Gość
    2013-04-05 07:14:36
    ja nie dotarłam, ale wezmę męża i będziemy w sobotę;)
    jeśli ktoś jest tu z bloku nr 3 to może wie gdzie zgasić non stop palące się światło na klatce ( sic! nie mówię o oszczędnościach, ale chociażby względy ekologiczne!!!!!!!!!!!!)
    no i oczywiście zajebisty domofon, drzwi cały czas otwarte , to po co nam w ogóle ten domofon??????
    może ktoś będzie z trójki na spotkaniu w sobotę i mnie wesprze hm?

• ;) - Monika
    Gość
    2013-04-05 07:23:18
    w bud. 9 światło na klatce "zgasło" nie dawno, jakiś miesiąc/dwa temu.. wcześniej też się paliło non stop..

• bud 9
    Gość
    2013-04-05 08:50:07
    w bud nr 9 na I pietrze pali sie non stop....

• ;) - Monika
    Gość
    2013-04-05 08:58:08
    na parterze gasnie swiatło na klatce:) nie wiem od czego to zalezy...

• tom
    Gość
    2013-04-05 11:12:07
    do emilio, potrzebne Ci jeszcze te otwornice?

• emilio
    Gość
    2013-04-05 15:18:41
    Tzn, jeszcze nie zrobiłem tego gniazdka ale już teraz mi się nie spieszy bo w weekend będę u teścia i mam nadzieję, że mi pożyczy;] Ale dziękuję za pomoc.

• Agnieszka i Łukasz
    Gość
    2013-04-05 17:15:54
    Witam Sąsiadów.
    Kurcze przez prace nie mamy czasu ogarniać forum, ale chętnie będę sie udzielać w sprawach Naszego Osiedla i bardzo chętnie poznam/my sąsiadów:)

Jeśli chodzi o sobotnie spotkanie to Nas osobiście nie będzie ponieważ pracujemy, ale wyślemy Naszego przedstawiciela Mojego Tatę:) Jesteśmy z bloku nr 5 mieszkanie 18 które powinno być 13 bo takie pechowe...Tata wie wszystko więc będzie też za Nas walczyć:)

• z bloku 3
    Gość
    2013-04-06 12:31:58
    sąsiedzi z bloku 3 ciekawe jak nas rozliczą za palące się cały czas światło na klatce, oraz za to , że lokal 18 robi remont korzystajac ze wspolnego pradu??????ja nie chce ponosic tych kosztów!!!no i co z tym domofonem, kiedy zadziała????????????

• H i10
    Gość
    2013-04-06 13:22:37
    Poproszę o adres e-mail który był zamieszczony w tym piśmie wrzucanym do skrzynek.

• niop
    Gość
    2013-04-06 15:02:38
    osiedle.portowa@hotmail.com

• anka
    Gość
    2013-04-07 22:17:07
    Chce podpisać umowę na TV. Czy ktos chętny do polecenia w Jmdi?

• Owly
    Użytkownik
    2013-04-07 22:58:54
    do anka: Napisz do mnie na jsowa@wp.pl podam Ci moje dane do polecenia. Pozdrawiam

• Papino
    Gość
    2013-04-07 23:15:52
    Mam pytanie do mieszkańców "trójki" i "ósemki": dostaliście już jakąś fakturę za czynsz? Bo już kilka razy dzwoniłem do tego gościa "administratora" i zawsze mówił, że będą w przeciągu tygodnia (ale ostatnim razem to było z miesiąc temu). A nie chce mieć takiej akcji, że ni z gruchy ni z pietruchy wystawią mi fakture za np. 3 miesiące!!!

• D. z 3
    Gość
    2013-04-08 08:43:42
    nie dostaliśmy faktury , też obawiam się takiej za 3 miesiące...
    no i też dostałam info, że w przeciągu tygodnia będzie...

• Ginger
    Użytkownik
    2013-04-08 12:14:13
    zapraszamy na drugie forum...moim zdaniem bardziej profesjonalne...

http://forum.osiedleportowa.waw.pl/

• gość
    Gość
    2013-04-08 14:35:29
    jak tam spotkanie sobotnie ? bo nie moglem byc, duzo ludzi ?

• hm
    Gość
    2013-04-09 10:05:15
    drodzy sąsiedzi z trójki, czy naprawdę chcecie płacić za wywaloną w błoto energię elektryczna na klatce, bo developer nie potrafi naprawić swiatła na klatce???kurcze no, jeśli więcej osób bedzie interweniować w tej sprawie i sprawie domofonu to może coś sie zmieni!!!

• gość
    Gość
    2013-04-09 11:42:22
    do anka: korzystam z kablówki jmdi i naprawdę jestem zadowolony i kablówka i internet działa bez zarzutów

• picia136
    Użytkownik
    2013-04-09 11:48:47
    Co do oświetlenie w 3. To poproście żeby włączyli czasówkę. W 4rce też na początku paliło się ciągle światło napisałem emaila i włączyli czasówkę. Teraz na stałę pali się tylko od strony wind. ja z kablówki korzystam już od pazdziernika i jesteśmy bardzo zadowoleni

• D. z 3
    Gość
    2013-04-09 13:35:17
    napisałam maila dzwoniłam i już jest tylko czasówka;)
    no;)

• pas5ghmk5v
    Gość
    2013-04-10 16:43:12
    ?????? ?? ?? ?? ??? ?? ?? ?? ?? ?? WWW.GOOGLE.COM
    ?? ?? ?? ?? ?? ? ???? ?? ?? ?? ?? ????? ??? ??? ? ?? ?????? ?? ??? ?? ? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ?? ? ?? ???? ?? ???? ???? ?? G ?? ?? .
    ?? ?? ???? ?? ??? ???? ???? ?? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ? ?? ?? ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ??????? ??? ???? ??? ? ?? ??? ?? ?????? ??? ?? ?? ???? ? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ? ?? ?? ?? ??? ?? ?? ? WWW.GOOGLE.COM
    ? ?? ?? ?? ??? ?? ?? ??? ?? ?? ?? ?? .
    ?????? ????
    ?????? ????? ?? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??? ?? ?????? ???? ???? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ??? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ???? WWW.GOOGLE.COM
    ?? ?? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??? ??? ? ??? ??? ?? ?????? ????? ?? ??????? ?? ?? .
    ?????? ????????
    WWW.GOOGLE.COM

???? ?????? ?? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ???? ?? ?? ?? ?? ? ????? ??? ??? ??? ?? ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ????????? ?? ????? ?? ?????? ???? ????? ?? ?? ??? ? ?? ?? ??? ?? ?? ? ??? ?? ? ? ?? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ?? ???? ??? ??? ???? ?? ??? ?????? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??? ?? ??? ?? ?? ?? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ????? .
    ?? ?? WWW.GOOGLE.COM
    ?????? ??? ?? ?? ? ?? ?? ?? ??? ? ?? ?? ?? .
    ?????? ??hp
    ???? ????? ??? ??? ?? ?? ? ?? ?? ???? ????? ? ?? ? ?? ??? ?? ?????? ?????? ??? ?? ??? ????? ??? ????? ?? ?? ??? ?? ?? ?? ???? ?? ???? ?????? ???????? ?? ??? ?? ??? ?? ??? ?? ??? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ??? ??? ??? ?? ??? ?? ?? ?? ?? ? ?? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ? ?? ???? ?????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ? ????? ?? ?? ?? ??? ?? ? ?? .
    ?? ?? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ??? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ????????? ?? ?? ???? ??? ?? ??? ? .
    ?????? ?? ????
    WWW.GOOGLE.COM

• .....
    Gość
    2013-04-11 06:19:09
    jakiś jełop od mazdy pod blokiem nr 5 stał ze sie przejsc nie da !!! staraz sie pofatyguje!

• do ........
    Gość
    2013-04-11 07:33:27
    I po co wyzywasz gościa. Zwróć mu uwagę, napisz kartę zadzwoń do straży jeśli masz taką potrzebę, ale dopiero gdy to nie przyniesie rezultatu użalaj się na forum.

• .....
    Gość
    2013-04-11 08:04:45
    soryy poniosło mnie...apeluję ogarnijcie miejsce parkingowe!!!

• fq
    Gość
    2013-04-11 08:10:28
    pytanie z innej beczki czy ktos zasiegał porad w sprawie tego iż nasze osiedle odbiega znacznie od wizualizacji w momencie kiedy kupowaliśmy mieszkania? Czy możemy cos z tym zrobic?

• z 3
    Gość
    2013-04-11 09:25:11
    bardzo płacze piesek pod 5 w naszym bloku, jak małe dziecko:((((((((((((
    aż mi się serce kraja:(

• gosc
    Gość
    2013-04-11 15:12:28
    widze ze brama juz dziala i barierka zrobiona przy wejsciu do garazu !

Odpowiedz

Komentujesz jako gość.