HA...założyłam sobie konto a co :) nie muszę teraz ciągle się podpisywać :P to oficjalnie mój pierwszy post :D:D:D
xenon75
Użytkownik
2012-12-21 19:05:35
mam prosbe do osoby ktora zaparkowala swoje auto na moim miejscu.jest to opel meriva o rejestracji LSW .prosze o przeparkowanie swojeego auta.kazdy ma przydzielone swoje miejsce.jezeli jest to auto znajomych sasiadow lub robotników ponawiam prosbe.dzis musialem zaparkowac do blokiem.wiem ze to jest nie feer w stosunku do innych ale nie mialem wyboru :[ przepraszam wszystkich.jezeli jutro auto zobacze ponownie spuszczam powietrze z czterech kól. bez urazy dla wlasciciela auta.. ale nie mam zamiaru jutro ponownie stawac pod blokiem.. karteczke za szybką oczywiscie zostawilem dla kierowcy :] to by bylo na tyle ps wesolych swiąt drodzy sąsiedzi :]
Ola K.
Użytkownik
2012-12-21 19:28:17
Ginger, ja poszłam w ślad za Tobą i tez sobie właśnie założyłam :) Wesołych Świąt Wszystkim życzę :) http://www.pudelek.pl/artykul/46208/hit_na_koniec_swiata_chytra_baba_z_radomia/
xenon75
Użytkownik
2012-12-21 19:45:13
a ja mam dla was jeszcze prezent swiąteczny..specjalnie dla was zamowilem piosenke.. hit na nowy rok 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM :] :] :] nowik pozdroooo :]
Ola K.
Użytkownik
2012-12-21 19:49:13
skąd Ty to bierzesz? :)
Zet
Użytkownik
2012-12-21 20:12:19
Moje uszy... Co do jutrzejszych montaży liczników, przygotujcie się na kilkugodzinne przerwy w dostawie prądu (czyli i ciepłą i ciepłej wody), zdaniem fachmana którego dopadłem przerwa może potrwać nawet 5 - 6 godzin. Xenon są teraz takie piękne warunki, że aż się prosi o wyprodukowanie pykretu na przedniej szybkie delikwenta ;). No i bezpieczniejsze bo gum się nie poniszczy a ciężej usunąć.
nowik z 5
Gość
2012-12-21 20:22:01
prąd podłączą i założą liczniki wszędzie (skoro wszystkie bloki są oddane), ale jeśli nie masz podpisanej umowy z rwe to zostawią zablokowany licznik (nie wiem jak się to fachowo mówi, picia będzie wiedział:)) a przyjadą ci odblokować po podpisaniu umowy.
do D z 3 dobrze celujesz z rocznikiem :) a muza faktycznie się skończyła się jak radiostacje wykupiła jakaś ...ujowa komera i zrobiła \"planetę\" :)))
nowik z 5
Gość
2012-12-21 20:35:44
sorka za wypowiedz z kontextu wyrwaną ale nie zauważyłem że jeszcze jedna stronka wpisów była :DDD
kuźwa xenon coś ty za muze puścił do jasnej :)))))))))) co za zryty kawałek, ty jednak jesteś zdrowo zakręcony :)
picia136
Użytkownik
2012-12-21 21:55:21
Nowik nie na zekaj ty przynajmiej masz muzę a ja słysze wiercenie na demną nawet teraz. Co do przerw prądu do każdy blok ma swoje własne przyłącze wiec odłączą tylko cały blok a nie bloki. Xenon żeby z mojego bloku tak niechętnie stawiali auta pod blokiem u mnie to standard paru os że nawet 2 jego auta stoją
picia136
Użytkownik
2012-12-21 22:04:25
nowik ale na odblokowanie mają 14 dni :> Nie wiem czy oddane są bloki b i d.
nowik z 5
Gość
2012-12-21 23:57:12
ta no wiem że się chłopaki z takimi akcjami nie spieszą :)
Pinka
Gość
2012-12-22 10:26:44
O boze, boze, boze, bozenkoooo!!! lalallaaallaa :D hahaha :D
;) - Monika
Gość
2012-12-22 10:34:12
jak z prądem? zaczęli już robić?
Pinka
Gość
2012-12-22 10:34:49
Owszem, zaczęli robić i u mnie prądzik już jest :)
;) - Monika
Gość
2012-12-22 10:45:43
dzięki Pinka za info :)
D. z 3
Gość
2012-12-22 10:48:53
no nie bozenka:) i chytra baba z radomia nawet tu sa:)pzdr oraz z najlepszymi zyczeniami na swieta:) dla tych co lubia film i wola zamiast kevina na swieta;) http://www.youtube.com/watch?v=qrR1fVh-A4E
;) - Monika
Gość
2012-12-22 11:08:42
chodzili po mieszkaniach z RWE i pytali kto ma umowe??? czy maja ta pieprzona liste ze soba?
;) - Monika
Gość
2012-12-22 11:15:12
bo doszly mnie sluchy, ze chodzili i pytali kto ma umowe.... a nie ma mnie na osiedlu teraz akurat...
;) - Monika
Gość
2012-12-22 11:19:24
mam juz pewne info bo sasiad do mnie teraz dzwonil i RWE ktore teraz jest na osiedlu mowi,ze nie ma ZADNEJ listy nic o niej nie wie!!! montuja liczniki wszystkie i maja zaplombowac na wylaczny prad!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko! pan techniczny ma tel wylaczony, pan administrator kieruje do pana techniczgeo! podobno ochroniarz ma jakies kopie umow.. jest ktos na osiedlu i moze sprobowac jeszcze tego dopilnowac dla dobra calego osiedla?
;) - Monika
Gość
2012-12-22 11:25:18
trzeba im dostarczyc oryginal umowy zawartej z RWE - sa do 16.00!
nowik z 5
Gość
2012-12-22 11:28:58
proste że były listy. wczoraj dzwonili i kazali zostawić xera umów z rwe u ochrony (mieli teczki na każdy blok) jak masz umowę z rwe, a nie dałaś jej ochronie to wystarczy im pokazać jak będą montować i nie zapląbują. W naszym bloku już dawno zrobili i mam prąd normalnie, nic mi nie zablokowali.
nowik z 5
Gość
2012-12-22 11:32:23
Xenon wpadaj po 13 jest mecz wigan z arsenalem na c+ :)))
;) - Monika
Gość
2012-12-22 11:45:20
do nas nikt nie dzwonil, zeby ksero zostawic u ochrony. dobra zaraz lecimy to sie dowiemy jak to jest na prawde...
xenon75
Użytkownik
2012-12-22 11:50:56
musze niestety na zakupy jechac :] ale wiczorem jestem.wpadaj z zoną do nas.. kobitki o pieluchach poplotkuja a my stestujemy PRO EVOLUTION SOCCER 2013 :] oczywiscie przy pysznych zimnych piwkach :] do tego potem jest walka adamka :] duzy ekran zimne browary czego wiecej nam potrzeba o boze boze bozenko :] hehahhaha ps.ponawiam ostatni raz prosbe do osoby ktora parkuje na moim miejscu jest to opel meriva jezeli do wieczora nie odjedzie spuszczam powietrze.bylem z tym juz u ochrony..bo tak naprawde powinny byc opuszczone szlabany.kazdy ma pilota i swoje miejsce.. no i te auta parkujace pod blokiem.to jest jawne walenie w huja sam bylem dzis zmuszony postawic.przeprosilem.ale nawet jak ten opel dzis nie odjedzie z mojego mijesca to i tak juz nie zostawie auta zeby wam sąsiadom nie przeszkadzalo. trzeba ummmic sie zachowac :] oooo boooozee boooozee boooozenko :] mowilem wam ze to bedzie hit.. przebije GANGNAM STYLE :]
D. z 3
Gość
2012-12-22 12:03:47
no ja pierwszy raz bozenke usłyszałam we wrzesniu, gdy moi kumple zrobili performance i załozyli te zajebiste berety i zaspiewali na weselu znajomych:]
haa
Gość
2012-12-22 12:21:48
xenon, a moze wasze zony przetestuja pro evolution i zimne piwko ,w koncu jest tam real madryt(zaraz posypia sie gromy tych co lubia MU ) z ronaldo-uwielbiany przez kobitki, a wy poplotkujecie o pieluchach, wrr ci co mysla, ze miejsce kobiety jest w domu (w kuchni) NIE WIEDZĄ CO ZROBIC Z KOBIETĄ W SYPIALNI:)
nowik z 5
Gość
2012-12-22 13:08:12
po pierwsze to w ciąży i karmiące kobiety z piwkiem to nie bardzo. po drugie to jestem kibicem United, a moja żona Realu(strasznie nienawidzi barcy :]) i wcale nie mamy przez to żadnych kłótni, razem wręcz mecze oglądamy i bardzo się z tego ciesze. a w kuchni to akurat ja panuje bo całkiem nieźle gotuje :))
picia136
Użytkownik
:)))))))))))))))))
Gość
http://blogi.newsweek.pl/wp-content/uploads/Noc-po-ci%C4%99%C5%BCkim-dniu.jpg
no tak
Gość
Ginger
Użytkownik
to oficjalnie mój pierwszy post :D:D:D
xenon75
Użytkownik
ps wesolych swiąt drodzy sąsiedzi :]
Ola K.
Użytkownik
Wesołych Świąt Wszystkim życzę :)
http://www.pudelek.pl/artykul/46208/hit_na_koniec_swiata_chytra_baba_z_radomia/
xenon75
Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM
:] :] :] nowik pozdroooo :]
Ola K.
Użytkownik
Zet
Użytkownik
Co do jutrzejszych montaży liczników, przygotujcie się na kilkugodzinne przerwy w dostawie prądu (czyli i ciepłą i ciepłej wody), zdaniem fachmana którego dopadłem przerwa może potrwać nawet 5 - 6 godzin.
Xenon są teraz takie piękne warunki, że aż się prosi o wyprodukowanie pykretu na przedniej szybkie delikwenta ;). No i bezpieczniejsze bo gum się nie poniszczy a ciężej usunąć.
nowik z 5
Gość
do D z 3 dobrze celujesz z rocznikiem :) a muza faktycznie się skończyła się jak radiostacje wykupiła jakaś ...ujowa komera i zrobiła \"planetę\" :)))
nowik z 5
Gość
kuźwa xenon coś ty za muze puścił do jasnej :))))))))))
co za zryty kawałek, ty jednak jesteś zdrowo zakręcony :)
picia136
Użytkownik
picia136
Użytkownik
nowik z 5
Gość
Pinka
Gość
hahaha :D
;) - Monika
Gość
Pinka
Gość
;) - Monika
Gość
D. z 3
Gość
oraz z najlepszymi zyczeniami na swieta:)
dla tych co lubia film i wola zamiast kevina na swieta;)
http://www.youtube.com/watch?v=qrR1fVh-A4E
;) - Monika
Gość
czy maja ta pieprzona liste ze soba?
;) - Monika
Gość
;) - Monika
Gość
;) - Monika
Gość
nowik z 5
Gość
nowik z 5
Gość
;) - Monika
Gość
xenon75
Użytkownik
ps.ponawiam ostatni raz prosbe do osoby ktora parkuje na moim miejscu jest to opel meriva jezeli do wieczora nie odjedzie spuszczam powietrze.bylem z tym juz u ochrony..bo tak naprawde powinny byc opuszczone szlabany.kazdy ma pilota i swoje miejsce.. no i te auta parkujace pod blokiem.to jest jawne walenie w huja sam bylem dzis zmuszony postawic.przeprosilem.ale nawet jak ten opel dzis nie odjedzie z mojego mijesca to i tak juz nie zostawie auta zeby wam sąsiadom nie przeszkadzalo. trzeba ummmic sie zachowac :] oooo boooozee boooozee boooozenko :] mowilem wam ze to bedzie hit.. przebije GANGNAM STYLE :]
D. z 3
Gość
haa
Gość
nowik z 5
Gość