Do xenon 75- romantycznie przy świecach:) Choć nawet teraz i częściowo prąd jest w gniazdku.
sasza
Gość
2012-12-13 18:58:40
Ten kto założył to forum jest spoko gość...ja obecnie mieszkam 200km.od osiedla a wiem prawie wszystko co się tam dzieje-)szkoda że nie mogę jeszcze przyłączyć się do tych imprezek-(ale w lutym to już potańczę-)pozdro dla wszystkich sąsiadów.
kok
Gość
2012-12-13 19:49:38
Ku....wa mac co oni wyprawiaja!!!!!!oszuści j.......
kok
Gość
2012-12-13 19:49:38
Ku....wa mac co oni wyprawiaja!!!!!!oszuści j.......
xenon75
Użytkownik
2012-12-13 20:20:20
oszusci to malo powiedziane!!! o godzinie 19.30 spotkalem sie z elektyrkiem od nich ..cos majstrowal przy rodzielni na moje pytanie co jest z tym pradem dostalem odpowiedz ze jesli by tylko zalozyli wieksze bezpieczniki byolbo oki. czujecie faze????!!!!!to jest j.....a zenada!!! ludzie zbierzmy sie w koncu w kupe i wpadnijmy tam na awanture.sam stane w pierwszym szeregu!!! tak dalej nie moze byc.dzis o 20.00 walnelo wszystko.nie bylo ogrzewania przez pewien czas! moze byc tak ze obudzimy sie z glutami w nosie!ja im szmatom nie daruje!!stane na glowie ale nie odpuszcze! ps boje sie o zdrowie syna. a to jest dla mnie najwazniejsze.
yhy
Gość
2012-12-13 20:38:21
Kłamią na każdym kroku...może jutro,zw dwa dni za tydz i tak aż do zesrania!!!!
!!!!!
Gość
2012-12-13 20:38:54
trzeba pójść w godzinach pracy i zmusić ich zeby założyli większe bezpieczniki, moze postraszyc, tym, ze obciazymy ich kosztami za straty w zdrowiu fizycznym i psychicznym (leczenie!) i za strarty materialne!
roza_nowik
Gość
2012-12-13 20:42:23
Witam Sąsiadów, dziękuję za urocze spotkanie na klatce :-) a przyłączając się do gorzkich żali, to szlag mnie trafi przez ten prąd, mam cały tydzień w plecy, bo nie da się normalnie funkcjonować, a już nie wspomnę o jakiś pracach w domu. Nie wierzę, że temat zostanie zamknięty przed świętami :-/
yhy
Gość
2012-12-13 20:44:28
Mi ten fachman też powiedział, że niekoniecznie prąd może byc jutro
picia136
Użytkownik
2012-12-13 20:48:56
Xenon i nowik a więc już się poznalismy szkoda że tylko w takich kiepskich okolicznościach przy bezpiecznikach:> A więc bezpieczniki są za słabe zapewne jest C63 ale nie jestem pewien bo jest zamazane. Gadałem z prezesem przez telefon obiecał mi że jutro zrobi z tym porządek. Przypomnę mu się zrana bo tak byc nie może ciągle coś obiecują i dupa z tego ja już osobiście mam dośc tych zaników. Jeszcze ich niedługo obciąże za leczenie psychiatryczne bo będa strachy przy zanikach
picia136
Użytkownik
2012-12-13 20:55:39
Do ola prąd może byc na osiedlu ale ciekawe jak z przyłączem do waszego budynku bo tu mogą byc problemy
!!!!!
Gość
2012-12-13 21:08:36
mi sie wydaje, ze juz całe osiedle przyłacza, nie beda sie bawic w kilka bloków
yhm
Gość
2012-12-13 21:10:16
ciekawe ilu amperowe sa te bezpieczniki
ginger
Gość
2012-12-13 21:10:34
Ja to mam juz dosyc...jutro moj maz ma wolne i pogada zdeweloperem o tym co sie tutaj wyrabia...jak nie mam mozliwosci przygotowac dziecku jedzenia bo nie ma pradu to juz nie sa zarty...jest pozwolenie na miesxkanie to teraz musza o nas zadbac!!!!!!!
nowik z 5
Gość
2012-12-13 21:18:31
jak wspomniałeś Picia, temat prądu nas jednoczy i ciekawe spotkanko niespodziewanie wyszło przy bezpiecznikach. popieram grubszą akcje najazd na biuro \"czym nas będzie więcej, tym będziemy głośniejsi\" pozdro
tom
Gość
2012-12-13 21:22:21
niestety sprawa z bezpiecznikami nie jest taka prosta, kabel dochodzacy do rozdzielni musi miec odpowiedni przekroj. wydaje mi sie ze jak ze wszsytkim beda chcieli przeczekac:/
Bruce
Gość
2012-12-13 21:25:00
Wieczór z Targfortem Pranie. Niby zwykła rzecz. Niestety nie na naszym osiedlu. Stoję sobie z piwkiem przy bezpieczniku i czekam na kolejne pstrykniecia. Z przykrością informuje sąsiadów ze jak skończę piwko to spadam, najwyżej żona bedzie wykręcać pranie w rękach. Średniowiecze
hmmm
Gość
2012-12-13 21:28:00
no to panowie z piwkami beda pełnic warte przy bezpieczniku
sąsiad
Gość
2012-12-13 21:31:20
za takie usługi z tym prądem złotówki bym im nie zapłacił na Waszym miejscu...
nowik z 5
Gość
2012-12-13 21:32:47
chłopie, niestety to nic nie da bo i tak padnie jak się przegrzeje i tak :) ale wiem z doświadczenia, że czasem taki krótki dyżur z piwkiem przy bezpieczniku może być bardzo przyjemny ;]
?????????/
Gość
2012-12-13 21:35:03
a panie tez moga pełnic taka warte?
Ola K.
Gość
2012-12-13 21:35:11
panowie, bo zaraz alkoholizm się rozwinie przy tych bezpiecznikach. A tak na poważnie to różnie może być z tym prądem. To są tylko moje takie podejrzenia, że jak osiedle będzie podłączone to podłączenie za rok kolejnego bloku nie stanowi takiego problemu. Byłam w poniedziałek w biurze bo miałam papierkowe sprawy i pytałam się przy okazji o prąd to Pani Dorota powiedziała że mają nadzieję że do piątku kwestia prądu się rozwiążę i że problem leży po stronie rwe.
Bruce
Gość
2012-12-13 21:37:20
Juz po dyżurze. Ręce mi zgrabialy, piwko sie skończyło. Następna warta w waszych rękach drodzy sąsiedzi :)
hmmmmm
Gość
2012-12-13 21:38:50
to ja proponuje impreze przy bezpiecznikach w dobrej wierze-piwko, winko, moze blanciki?
nono
Gość
2012-12-13 21:40:50
to moze od razu sex, drugs and rock&roll
Ola K.
Gość
2012-12-13 21:43:18
Ale z drugiej strony intryguje mnie sprawa, że do prospektu nie miałam załączonego pisma lub umowy z rwe na podłączenie energii elektrycznej do PORTOWEJ, a np. z innych jednostek (ztm, maz. spółka gazownictwa, MPWiK, itd.) były przynajmniej jakieś pisma załączone. A umowę podpisywałam w poniedziałek.
Ola K.
Gość
2012-12-13 21:44:48
tak, tak \"hmmmmmm\" - piwo , koks i tajski box... :)
xenon75
Użytkownik
2012-12-14 04:52:10
przeciez lolek pisal ze papiery zlozyli 7 grudnia. a ile nas juz sciemniali pieknymi slowkami?!czy jest na tym forum ktos kto mysli ze to wina rwe?!przeciez mieszkania odebralismy dawno temu.to targfort mamil nas glupotami w stylu za tydzien.to wina TARGFORTU i tyle.nie dajcie sie zwiesc pielnymy slowkami technicznego..mowia to co chcecie uslyszec.tesknie za dawnymi czasami kiedy problem rozwiazywalem silowo.teraz mam malego i zone ktora jeszcze mnie powstrzymuje.ale i ona juz nie daje rady i w koncu spusci mni ze smyczy a uwierzcie mi lub nie potrafie kąsac.SĄD SĄDEM A SPRAWIEDLIWOSC MUSI BYC PO NASZEJ STRONIE!a w tym przypadku jest tak od samego poczatku. ps .drodzy sąsiedzi ja sie nie boje stac przy bezpieczniku przy piwku lub bez.ale ile tak mozna?:[ mowie wam jesli sytuacja sie nie rozwiaze do przyszlego tygodnia zapraszam np w srode wpadamy do biura i awanti na calego. wy mozecie tylko stac jako swiadkowie a ja sam wezme sprawy w swoje rece.zatancza kankana przed nami :]
picia136
Użytkownik
2012-12-14 06:13:33
Co do bezpiecznika to jest zatarty ale podejżewam B32 bo wywala w pierwszej kolejności. CO do przekroju kabla to napewno mają 5x22 lub większy
niop
Gość
sasza
Gość
kok
Gość
kok
Gość
xenon75
Użytkownik
ludzie zbierzmy sie w koncu w kupe i wpadnijmy tam na awanture.sam stane w pierwszym szeregu!!! tak dalej nie moze byc.dzis o 20.00 walnelo wszystko.nie bylo ogrzewania przez pewien czas! moze byc tak ze obudzimy sie z glutami w nosie!ja im szmatom nie daruje!!stane na glowie ale nie odpuszcze!
ps boje sie o zdrowie syna. a to jest dla mnie najwazniejsze.
yhy
Gość
!!!!!
Gość
roza_nowik
Gość
yhy
Gość
picia136
Użytkownik
picia136
Użytkownik
!!!!!
Gość
yhm
Gość
ginger
Gość
nowik z 5
Gość
tom
Gość
wydaje mi sie ze jak ze wszsytkim beda chcieli przeczekac:/
Bruce
Gość
Pranie. Niby zwykła rzecz. Niestety nie na naszym osiedlu. Stoję sobie z piwkiem przy bezpieczniku i czekam na kolejne pstrykniecia. Z przykrością informuje sąsiadów ze jak skończę piwko to spadam, najwyżej żona bedzie wykręcać pranie w rękach. Średniowiecze
hmmm
Gość
sąsiad
Gość
nowik z 5
Gość
?????????/
Gość
Ola K.
Gość
Byłam w poniedziałek w biurze bo miałam papierkowe sprawy i pytałam się przy okazji o prąd to Pani Dorota powiedziała że mają nadzieję że do piątku kwestia prądu się rozwiążę i że problem leży po stronie rwe.
Bruce
Gość
hmmmmm
Gość
nono
Gość
Ola K.
Gość
Ola K.
Gość
xenon75
Użytkownik
ps .drodzy sąsiedzi ja sie nie boje stac przy bezpieczniku przy piwku lub bez.ale ile tak mozna?:[ mowie wam jesli sytuacja sie nie rozwiaze do przyszlego tygodnia zapraszam np w srode wpadamy do biura i awanti na calego. wy mozecie tylko stac jako swiadkowie a ja sam wezme sprawy w swoje rece.zatancza kankana przed nami :]
picia136
Użytkownik
picia136
Użytkownik