Forum opinii Osiedle Portowa

• picia136
    Użytkownik
    2013-02-07 22:28:42
    Z tego co wiem to jakieś kratki zamarzały i dlatego zaciągało wodę z kolanek. Przerobili to i już nie powinno byc probemów.

• ....
    Gość
    2013-02-08 09:12:55
    Nie no to jakieś jaja są. Gratuluję podejścia. Przeszkadza wam Renault, które parkuje pod blokiem. Toczycie dyskusje, skarżycie się, robicie na forum afery, a teraz okazuje się, że jeszcze ktoś śledzi właściciela auta... A czy ktoś z Was, komu to przeszkadza raczył przykleić kartkę za szybą ??? Czy naprawdę tak ciężko to zrobić ?? Po prostu żal....

• do .........
    Gość
    2013-02-08 09:35:18
    A ty jak jestes taki bohater to dlaczego piszesz anonimowo ??? napisz karte i przyklej !!!

• Ginger
    Użytkownik
    2013-02-08 09:55:48
    Była informacja i na samochodzie i w widzie w bloku nr 9 aby nie parkować pod blokiem tylko w garażu...
    co do pilota to ja mam co drugi dzień z nim problem, raz zadziała raz nie...
    Dzisiaj ledwo wyjechałam z garażu - faktycznie bardzo ślisko było...jednak to nie przebije mojego "pierwszego" wyjazdu który był na 5 razy :D

• do ....
    Gość
    2013-02-08 10:15:54
    ble ble ble

• jkk
    Gość
    2013-02-08 10:25:54
    kropki maja racje. Może by wrócic w takich przypadkach do bezpośredniej formu kontaktu, a nie wyżalać się na forum. Warto założyć, ze nie wszyscy forum czytają, a śledzenie właściciela auta to już jakaś paranoja.
    A teraz z innej beczki. Czy ktoś z Was zgłaszał targfortowi problemy z wyjazdem z parkingu podziemnego? Ja zgłaszałem jakiś tydzień temu i mieli posypywać podjazd. Jak widać na planach się skończyło.

• Ginger
    Użytkownik
    2013-02-08 10:27:27
    dzisiaj rano jak ja wyjeżdżałam to był pan i sypał coś :)

• picia136
    Użytkownik
    2013-02-08 10:35:07
    Ja dziś wyjeżdzałem i normalnie było, mimo że trochę śniegu leżało to wyjechałem bez żadnych problemów. PS brama padła w poniedziałek ma byc serwis do niej.

• ....
    Gość
    2013-02-08 11:06:31
    Jestem anonimowy tak samo jak i Wy jesteście. Nie wkładałem karteczki, bo mi to nie przeszkadza. Gdyby mi przeszkadzało - owszem przykleiłbym. Nie uważam się z bohatera.

A odnośnie garażu: ja dzisiaj zostawiłem auto na parkingu, bo bałem się, że nie wyjadę. Wczoraj ledwo mi się udało i to przy małym jeszcze śniegu. Swoją drogą to co roku będzie z tym problem. Może jak już będzie wspólnota, warto by się "zrzucić" i zrobić zadaszenie dachu ? Bo nie sądzę, żeby deweloper to sam z siebie zrobił...

• ....
    Gość
    2013-02-08 11:11:41
    ? propos formy kontaktu. Pozwolę zacytować sobie pewne słowa wypowiedziane przez Pana Alberta Einsteina. Proszę nie brać tego cytatu do siebie :)

"I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots"

• :)
    Gość
    2013-02-08 11:26:27
    prawda prawda prawda

• Hacharcarve
    Gość
    2013-02-08 12:26:24
    Tylko all -girl band w niespokojnym regionie Indii Kaszmir został podzielony po kontrowersyjnej duchownego muzułmańskiego wydał fatwę przeciwko nim.

Jednakduchowny - Wielki Mufti Bashiruddin Ahmad - jest obecnie na luz z czołowym adwokatem praw człowieka zamierza zabrać go do sądu na jego twierdzenia, że??zespół, Pragaash , był nie- islamskie i inne wypowiedzi .

Po fatwy , trzy nastolatki otrzymały zagrożeń online co ??sugeruje policja aresztowanie trzech osób , według różnych doniesień , w tym jeden przez BBC News.

Omar Abdullah, główny minister stanu Dżammu i Kaszmir , powiedział na Twitterze , że był " zadowolony ___________________
    [url = http://is.gd/8TT7Cr - Strona domowa [/ url -

• do ...
    Gość
    2013-02-08 12:27:55
    większośc (w tym ja) wyjeżdza i nie narzeka.
    poza tym po to sa miejsa przenzaczone na parkowanie auta, żeby nie stawać na chodniku, po którym powinno się chodzić. Może jakbyś musiał iść z wózkiem, to byś zrozumiał.

• ....
    Gość
    2013-02-08 12:31:58
    Rozumiem. Ale jeżeli jest to dla Was problem, to użalanie się na forum non stop nie jest rozwiązaniem tego problemu. Tylko to chciałem zasugerować. Wiem, że ciężko się przyjmuje krytykę, ale obiektywnie rzecz biorąc - to ja mam rację :)

• Ginger
    Użytkownik
    2013-02-08 13:27:04
    Oprócz awantury na forum była przekazana informacja do właściciela auta i na samochodzie i w windzie bloku...forum jest tylko dodatkowym miejscem... a właściciel auta mimo informacji w dalszym ciągu robi tak samo...

• ....
    Gość
    2013-02-08 13:35:06
    Ale takich lokatorów jest sporo kolejny przykąd po 4 ciągle coś tam jest jak nie hundai i30, to bus, ford itd

• do ...
    Gość
    2013-02-08 13:37:56
    Dokładnie - Ginger ma rację. Po akcji rozwieszenia kartek przez jakiś czas parkował auto w garażu, ale znowu zaczął parkować przed blokiem. Może podobnie jak Ty nie może podjechać? Jak wszyscy zaczna tak robić, to nie bedzie przejścia, ani przejazdu drogą ppoż.
    a więc "..." nie wiem czy masz tak w zupełności racje, ponieważ gościu jest niereformowalny. Zlewa nas i tyle.

• ....
    Gość
    2013-02-08 14:12:35
    W takim razie przepraszam. Nie wiedziałem, że kartki już były wywieszane.

• Danq
    Gość
    2013-02-08 17:50:38
    Brama garazowa juz jest naprawiona i podobno ma sie sama zamykac po 30 sekundach. Byl akurat serwis jak wjezdzalem.

• Damian
    Gość
    2013-02-08 18:13:06
    Interesujące, ponieważ ja dzisiaj stałem 10 min pod bramą i nie mogłem jej otworzyć. Po 10 minut walczenia z nią i pilotem dopiero łaskawie mogłem wjechać, czy wy też macie takie problemy z pilotem ?

• :?
    Gość
    2013-02-08 22:22:55
    Fajnie naprawiona ta brama, że wjechać nie można. I dziś stoję pod blokiem bo brama do garażu się nie otwiera :)

• Damian
    Gość
    2013-02-08 22:48:25
    Mi się otworzyła po 10 minutach, próbowałem ją zamknąć ale się nie zamknęła ...

• ania zielona
    Gość
    2013-02-09 08:22:08
    hej, potrzebuję namiary na elektryka, który podłączyłby kuchenkę elektryczną. Czy ma ktoś może kogoś blisko?

• ....
    Gość
    2013-02-10 09:38:38
    Gdzie ubezpieczyliscie mieszkanie??? Chodzi mi o obowiązkowe ubezpieczenie zapisane w umowie kredytowej i tez o dobrowolne od kradzieży. Mozecie cos polecić???:-)

• do ania zielona
    Gość
    2013-02-10 14:37:23
    do: ania zielona
    mieszkam na osiedlu i mam uprawnienia do podłączania kuchenek, jeżeli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt pawelpaczoski@interia.pl

Gość
    2013-02-11 06:24:35
    uważajcie na winde w 9 my wczoraj chcielismy wniesć ciezka walizke niestety winda sie popsula co prawda jezdzila ale drzwi sie nie otwieraly na zadnym pietrze dzis ten problem zglosze a pisaliscie ze w 4 tez sie cos tam zaciela kiedys chyba mk to samo bylo tylko drzwi czy wcale nie jezdziala ?

Gość
    2013-02-11 06:26:37
    a później sie sama naprawiła ale tak byc nie moze wyobraxcie sobie ze ktos z malym dzieckiem sie zatnie
    i z innej beczki chyba ten temat byl kiedys przerabiany bez odzewu czy mozecie polecic jakiegos mechanika na bialolece w miare rozsadnymi cenami ?

• Ginger
    Użytkownik
    2013-02-11 08:32:06
    Ja z pilotem też mam problem...wczoraj brała była otwarta ale nie chciała się zamknąć...a 2 dni temu nie chciała się otworzyć wieczorem więc musiałam zaparkować pod blokiem :/

Mam nadzieje że naprawią to bo zaraz nie będzie gdzie parkować :)

• MK
    Gość
    2013-02-11 08:55:20
    do :) jeździła i z drzwiami był problem bo sie nie otwierały... podobno cos thyssen walczy z deweloperem, bo źle elektryka jest zrobiona. A co do garazu to tez mamy problem z brama bede nekać w tej sprawie :)

Gość
    2013-02-11 11:43:26
    no to wczoraj w 9 ten sam problem byl z drzwiami u windy

Odpowiedz

Komentujesz jako gość.